Μετά από 25 χρόνια ταλαιπωρίας των κατοίκων της Αλοννήσου, το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο αρμόδιος υφυπουργός Κωνσταντίνος Κυρανάκης δηλώνουν αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν οριστικά τα προβλήματα που απασχολούν τους Αλοννησιώτες, σχετικά με τις περιουσίες τους και την εγγραφή τους στο κτηματολόγιο.
Πιο συγκεκριμένα, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του βουλευτή Μαγνησίας και προέδρου της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου Χρήστου Μπουκώρου, με τη συμμετοχή του αρμόδιου υφυπουργού Κωνσταντίνου Κυρανάκη, παρουσία του προέδρου του Κτηματολογίου Στυλιανού Σακαρέτσιου, του δημάρχου Αλοννήσου Παναγιώτη Αναγνώστου, στελεχών του δήμου και υπηρεσιακών παραγόντων, παρουσιάστηκαν από τον υφυπουργό και τον πρόεδρο του Κτηματολογίου, τα εργαλεία μέσω των οποίων, θα λυθούν τα προβλήματα και θα διορθωθούν τα πρόδηλα λάθη που έχουν συμβεί, ώστε οι πολίτες να διευκολυνθούν και να δηλώσουν στο κτηματολόγιο τις πατρογονικές τους περιουσίες.
Από τον υφυπουργό κ. Κυρανάκη, δόθηκαν οι κατευθυντήριες γραμμές προκειμένου να προετοιμαστεί ο δήμος Αλοννήσου και οι δημότες, ώστε η διαδικασία να ολοκληρωθεί γρήγορα, μετά την ψήφιση σχετικής διάταξης και σε κάθε περίπτωση, μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2024.

Στη σύσκεψη, εκ μέρους του δήμου Αλοννήσου συμμετείχαν εκτός του δημάρχου Παναγιώτη Αναγνώστου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεώργιος Στρουφλιώτης και Αλέξανδρος Αναγνώστου, ο νομικός Στέφανος Καραγιώργος, ο τοπογράφος μηχανικός του δήμου Αλοννήσου Γιάννης Βασιλειάδης και ο πολιτικός μηχανικός Χαρίτων Χαριτωνίδης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΒλέπει τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι ο γιoς της Ρούξι Ντουμιτρέσκου!
Επόμενο άρθροΧειρουργήθηκε ο Αντερέγκεν – www.ertsports.gr