Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη που πήρε η ομάδα του στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, κάνοντας ειδική αναφορά στον Μίλος Τεόντοσιτς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο “meridiansport.rs”:

Για τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα: «Είναι μια πολύ σημαντική νίκη, ειδικά τώρα, στο φινάλε της κανονικής περιόδου. Αυτή η νίκη εξασφάλισε τη συμμετοχή μας στα playoffs και τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για τον αντίπαλο στα playoffs: «Δεν κοιτάμε τόσο μακριά, εστιάζουμε μόνο στο ερχόμενο παιχνίδι. Αυτή είναι η νοοτροπία μας».

Για τους Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ: «Ο Νίκολα είναι πολύ καλός μου φίλος. Επιτέλους επέστρεψε, πιστεύω πως θα παίξει στο επόμενο παιχνίδι και θα είναι ένα σημαντικό όπλο για μας. Κι ο Φίλιπ επιστρέφει από τραυματισμό και θα είναι σύντομα κοντά μας. Έχει πολύ ταλέντο και μεγάλη προοπτική. Μας βοηθά πολύ».

Για την αδερφοποίηση των οπαδών Ερυθρού Αστέρα και Ολυμπιακού: «Ξέρω πως οι οπαδοί έχουν αδερφικές σχέσεις. Το κοινό στο Βελιγράδι είναι πάντα φιλικό απέναντί μας και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό».

Για το γεγονός ότι πήρε τη φανέλα του Τεόντοσιτς: «Ο Μίλος είναι σπουδαίος παίκτης. Μου αρέσει το στυλ του και τον σέβομαι πολύ. Διάβασα κάπου ότι μπορεί να είναι η τελευταία του σεζόν, οπότε έπρεπε να πάρω τη φανέλα του. Ήμουν πολύ μικρός όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό, αλλά θυμάμαι τις… τρελές πάσες που έκανε και τις σπουδαίες εμφανίσεις. Μου αρέσει πολύ ως παίκτης και είναι τιμή να παίζω αντίπαλός του».

Για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο: «Πιστεύω πως είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Έχει σπουδαίες ιδέες για το μπάσκετ. Ήρθε στον Ερυθρό Αστέρα στη μέση της σεζόν, που δεν είναι εύκολο. Είμαι βέβαιος πως η επόμενη σεζόν θα είναι πολύ καλύτερη από τη φετινή».

Για τον Τζοέλ Μπολομπόι: «Παίζει πολύ καλά, είναι εξαιρετικός παίκτης. Τον σέβομαι ως αθλητή και άνθρωπο. Στον Ολυμπιακό είχε διαφορετικό ρόλο, αλλά όσο αγωνιζόταν έδινε το 100% και μας βοήθησε πολύ να φτάσουμε στον τελικό της Ευρωλίγκας».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚαρδίτσα: Επτά μήνες από τις καταστροφικές πλημμύρες – Συλλαλητήριο αγροτών και φορέων
Επόμενο άρθροΜαρινάκης: Αυτό που συνέβη στους Αγίους Αναργύρους δεν χωρά ούτε δικαιολογίες ούτε συμψηφισμούς.