Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε το οδοιπορικό κλασσικών αυτοκινήτων που διοργάνωσε ο Δήμος Σκιάθου σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Αυτοκινητιστικό Σύλλογο Χαλκιδικής το τριήμερο 23 -25 Μαρτίου 2024. Το Σάββατο 23 Μαρτίου 37 κλασσικά οχήματα και περίπου 100 μέλη του Συλλόγου πραγματοποίησαν απόβαση στο νησί.

Σκιάθος: Οδοιπορικό κλασσικών αυτοκινήτων το νησί του Παπαδιαμάντη

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στη Σκιάθο τα μέλη πραγματοποίησαν επισκέψεις στο Σπίτι-Μουσείο Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, στο Μουσείο Ναυτικής & Πολιτιστικής Παράδοσης, στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού, στον Βιότοπο των Κουκουναριών και στον εκθεσιακό χώρο με εκθέματα σκιαθιτών καλλιτεχνών, Reborn Project Gallery Art House, του Κωνσταντίνου Ζούχα, όπου τους συνόδευσαν ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Χαρά Πασχάλη.

Με το πέρας της μαθητικής παρέλασης τα κλασσικά οχήματα παρέλασαν στη νέα παραλία, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού να τα θαυμάσουν.

Σκιάθος: Οδοιπορικό κλασσικών αυτοκινήτων το νησί του ΠαπαδιαμάντηΣκιάθος: Οδοιπορικό κλασσικών αυτοκινήτων το νησί του Παπαδιαμάντη

Η εκδήλωση αυτή ήταν ιδιαίτερα σημαντική αφού ενίσχυσε σημαντικά την τοπική οικονομία σε μία περίοδο εκτός τουριστικής κίνησης, προσφέροντας ένα μοναδικό θέμα, και προκαλώντας την προβολή του προορισμού σε τοπικά και εθνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠιάνουν δουλειά οι ράμπο των ακινήτων
Επόμενο άρθροΒικτώρια Καρύδα: Σπάνια εμφάνιση με τον 10χρονο γιο της στο κέντρο της Γλυφάδας