Το περιβάλλον του εφοπλιστή – εκδότη, Βαγγέλη Μαρινάκη, διαψεύδει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία» σχετικά με το φερόμενο SMS της συζύγου του πρωθυπουργού προς το πρόσωπό του. Το δημοσίευμα έχει εν μέρει διαψεύσει και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Όπως μετέδωσε το Mega, διαψεύδεται κατηγορηματικά το δημοσίευμα, το οποίο θεωρείται «προϊόν επιστημονικής φαντασίας». Οι ίδιες πηγές δηλώνουν κατηγορηματικά πως τέτοιο μήνυμα ούτε εστάλη, ούτε υπήρχε οικειότητα για να σταλεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, αναφέρουν ότι ο Μαρινάκης θα προβεί σε νομικές ενέργειες τη Δευτέρα, 1 Απριλίου.

 

Το δημοσίευμα διέψευσε κατηγορηματικά και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σημειώνοντας πως για μια ακόμη φορά ξεπεράστηκε η κόκκινη γραμμή της χυδαιότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, και ο Χρήστος Ράπτης, ο οποίος εμφανίζεται να είδε το SMS διαψεύδει το δημοσίευμα. Σε κείμενό του, ο δημοσιογράφος Χρήστος Ράπτης χαρακτηρίζει το δημοσίευμα «χυδαίο ψεύδος» και λέει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζεται ότι δύο δημοσιεύματα, ένα στην εφημερίδα «Εστία» και ένα στην εφημερίδα Documento, αναφέρουν ότι η Μαρέβα Γκραμπόφσκι επιχείρησε να μεσολαβήσει ανάμεσα στο Μέγαρο Μαξίμου και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καλώντας τον να ακούσει τους Γιάννη Μπρατάκο και Σταύρο Παπασταύρου, που συναντήθηκαν μαζί του, μετά το δημοσίευμα του «Βήματος» για την αλλοίωση των συνομιλιών του σταθμάρχη με τους μηχανοδηγούς των τρένων που συγκρούστηκαν στα Τέμπη.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜε Γεντβάι-Αράο στόπερ και δύο φορ ο Παναθηναϊκός
Επόμενο άρθροΠαναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Σέντρα στις 18:00