Η ικανότητα των παικτών της Λίβερπουλ να ελέγχουν τα νεύρα τους, μπορεί να κάνει τη διαφορά στην κούρσα για τον τίτλο της Premier League, όπως δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, αφού η ομάδα του έφτασε σε μία ακόμη ανατροπή, νικώντας (2-1) την Μπράιτον, απολαμβάνοντας τη… μοναξιά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Μπράιτον προηγήθηκε μετά από μόλις 84 δευτερόλεπτα με τον Ντάνι Γουέλμπεκ, αλλά η Λίβερπουλ αντέδρασε με τα γκολ των Λουίς Ντίαζ και Μοχάμεντ Σαλάχ.

Οι “κόκκινοι” έχουν πλέον κερδίσει επτά παιχνίδια πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν, έχοντας δεχθεί πρώτοι γκολ, και ο Κλοπ είπε ότι η ομάδα του έχει κάνει πολύ δρόμο στην ανάπτυξη της συλλογικής ψυχικής τους δύναμης:

«Ήμασταν πιο νευρικοί πριν από χρόνια», είπε ο Γερμανός προπονητής στους δημοσιογράφους.

«Αυτό είναι πολύ καιρό πριν, αλλά είναι κάτι που έπρεπε να αναπτύξουμε μαζί. Αν όλοι μαζί το απολαύσουμε, τότε έχουμε μια ευκαιρία. Εάν δεν το κάνουμε, έχουμε ακόμη μια ευκαιρία, αλλά θα είναι απλά πολύ πιο δύσκολο».

Η Λίβερπουλ, που αντιμετωπίζει την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ την Πέμπτη (4/4), οδηγεί το πρωτάθλημα με 67 βαθμούς, δύο βαθμούς μπροστά από την Άρσεναλ και τρεις από την Μάντσεστερ Σίτι.

«Είμαστε εκεί με άλλες δύο ομάδες που παλεύουν για το μεγαλύτερο έπαθλο στο αγγλικό ποδόσφαιρο και θα δούμε πώς θα καταλήξει. Πρέπει να παραμείνουμε θετικοί», είπε ο Κλοπ, ο οποίος αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τους “κόκκινους”.//Λ.



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠέθανε στα 102 του χρόνια ο τελευταίος επιζών αμερικανικού πολεμικού πλοίου που βυθιστηκε στο Περλ Χάρμπορ
Επόμενο άρθροΗ Κ. Νοτοπούλου για τη δολοφονία στους Αγ. Αναργύρους: Αμείλικτα τα ερωτήματα για τη στάση της Αστυνομίας