Η Ρόμα δείχνει απόλυτα αναγεννημένη με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι στον πάγκο της και μετά την προ ημερών πρόκρισή της επί της Φέγενορντ στους “16” του Europa League μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι, νίκησε με 3-2 την Τορίνο για την 26η αγωνιστική της Serie A.

Έτσι οι Ρωμαίοι μείωσαν στους 4 βαθμούς την απόστασή της από την Μπολόνια και τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους “τζαλορόσι” ήταν ο Πάολο Ντιμπάλα, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ και υπέγραψε την 5η νίκη της ομάδας του στα τελευταία 6 παιχνίδια πρωταθλήματος. Ο Αργεντινός επιθετικός έβαλε μπροστά τη Ρόμα στο 42′, όμως η “γκρανάτα” απάντησε αμέσως με την κεφαλιά του Ζαπάτα στο 44′.

Ο Ντιμπάλα έκανε τη… διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 58′ με ένα καταπληκτικό φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-1, ενώ το 69′ υποδέχθηκε εξαιρετικά την ασίστ του Λουκάκου και εκτέλεσε τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στους Ρωμαίους.

Η Τορίνο συνέχισε να πιέζει και βρήκε την ευκαιρία να μειώσει στο 89′ με αυτογκόλ του Χούισεν από χαμηλή σέντρα-σουτ του Ρίτσι, όμως δεν είχε άλλο χρόνο για να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 

Μπολόνια – Βερόνα 2-0

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 

Σασουόλο – Έμπολι 2-3
Σαλερνιτάνα – Μόντσα 0-2
Τζένοα – Ουντινέζε 2-0

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 

Γιουβέντους – Φροζινόνε 3-2
Κάλιαρι – Νάπολι 1-1
Λέτσε – Ίντερ 0-4
Μίλαν – Αταλάντα 1-1

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 

Ρόμα – Τορίνο 3-2
21:45 Φιορεντίνα – Λάτσιο

Δείτε τη βαθμολογία της Serie A, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕνοχλήσεις για τον Μήτρου-Λονγκ – www.ertsports.gr
Επόμενο άρθροΗΠΑ: Το διαστημόπλοιο Odysseus έστειλε τις πρώτες φωτογραφίες από τον νότιο πόλο της Σελήνης