Η «βαριά» ήττα απ’ τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» (4-1) «έριξε» ξανά την Κηφισιά στην προτελευταία θέση των play out της Super League και πλέον ο αυριανός (6/4, 19:30) αγώνα της με τον Αστέρα στην Τρίπολη έχει αποκτήσει χαρακτήρα «τελικού» για την ομάδα του Κώστα Μπράτσου.

Το κλαμπ των βορείων προαστίων θα παραταχθεί χωρίς τους Μάρκο Γκόμπελιτς και Ντούσαν Γιόβαντσιτς (πρόβλημα στον τετρακέφαλο) και Βίκτωρα Κλωναρίδη (ενοχλήσεις στο γόνατο), ενώ εκτός παραμένει ο Μποτία που αναρρώνει από κάταγμα στο χέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αντίποδα, επέστρεψαν στην αποστολή οι Παπασσάβας, Νίνης και Κωνσταντακόπουλος. Μετά από το πέρας της τελευταίας προπόνησης, ο Κώστας Μπράτσος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

-Τερματοφύλακες: Γιάννης Νικοπολίδης, Θοδωρής Αντωνόπουλος, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος.

-Αμυντικοί: Νίκος Βαφέας, Αλέξανδρος Παρράς, Ιβάν Μιλίτσεβιτς, Βασίλης Σπίνος, Λούκα Τσάπαν, Αντρέ Τεϊσέιρα, Μάνος Σμπώκος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Μέσοι: Ντάριο Τσανάτζια, Αντώνης Παπασάββας, Πάνος Πρίτσας, Σωτήρης Νίνης, Μοργκάν Σναϊντερλάν, Φακούντο Σολόα, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος.

-Επιθετικοί: Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ανδρέας Τετέι, Σονατάν Μενέντες, Ματέους Σάντος, Τιεβί Μπιφουμά.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤεν Χαγκ: «Κάναμε ατομικά λάθη που μας κόστισαν»
Επόμενο άρθροΤα νέα μέτρα για την ενδοοικογενειακή βία – Χιλιάδες τα περιστατικά το 2023 και τους πρώτους μήνες του 2024