Με τη regular season του… μαγικού κόσμου να βρίσκεται στο τελευταίο της κομμάτι, δίνουν και παίρνουν τα προγνωστικά που αφορούν τα playoffs, με πρώτο και καλύτερο εκείνο για την ανάδειξη του νέου πρωταθλητή, όπου η ομάδα της Μασαχουσέτης έχει το… προβάδισμα.

Φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ είναι οι Μπόστον Σέλτικς. Οι στοιχηματικές εταιρίες στην Αμερική πιστεύουν πολύ στο σύνολο του Τζο Ματζούλα, σε μια σεζόν που για πολλούς είναι… η δική τους σεζόν. Οι “κέλτες” έχουν το καλύτερο ρεκόρ στη λίγκα με 45-12 και δεν αποκλείεται να πάρουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας έως και τους τελικούς (αν φτάσουν σε αυτούς).

Δεύτερο φαβορί -και πρώτο από την πλευρά της δύσης- είναι οι Λος Άντζελες Κλίπερς. Η ομάδα του Ταϊρόν Λου διανύει μια εξαιρετική σεζόν, έχει ρεκόρ 37-19 και τον Κουάι Λέοναρντ να έχει επιστρέψει στα… στάνταρ του. Στην τρίτη θέση της λίστας βρίσκονται οι πρωταθλητές, Ντένβερ Νάγκετς, με τις στοιχηματικές να υποτιμούν σημαντικά την προσπάθεια του Νικόλα Γιόκιτς και της παρέας του για το back-to-back. Την πρώτη τετράδα κλείνει ο δεύτερος -σύμφωνα με τους book- οργανισμός της ανατολής, ο οποίος δεν είναι άλλος από τους Μιλγουόκι Μπακς. Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο βρίσκεται αρκετά πίσω στις προβλέψεις, κάτι που μάλλον δικαιολογείται από τα… σκαμπανεβάσματα που έχει έως τώρα μέσα στη σεζόν.//Α.

//platform.twitter.com/widgets.js

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα: Ανησυχητική η άνοδος των κρουσμάτων στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΑνακοίνωσε 24ωρη απεργία η Cosmote TV