Ο Βρετανός οδηγός της Μερσέντες μίλησε για τον τελευταίο αγώνα στο Άμπου Ντάμπι, με αντίπαλο τον Μαξ Φερστάπεν, τονίζοντας πως εκείνος ο αγώνας δεν τελείωσε υπό κανονικές συνθήκες βάση των κανονισμών.

Οι δηλώσεις του Λιούις Χάμιλτον:

«Μου έκλεψαν το πρωτάθλημα του 2021; Προφανώς. Όλοι γνωρίζετε την ιστορία. Όμως αυτό που κρατάω από εκείνη τη στιγμή είναι πως είχα μαζί μου τον πατέρα μου. Την ημέρα που ένιωσα περισσότερο πόνο από ποτέ, αυτός ήταν εκεί. Με μεγάλωσε με αρχές, πάντα να στέκομαι στα πόδια μου και να έχω το κεφάλι μου ψηλά. Προφανώς και πήγα να συγχαρώ τον Μαξ, δίχως να συνειδητοποιήσω τον αντίκτυπο που είχε ο αγώνας. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου σκεφτόμουν πως υπάρχει ένας μικρός Λιούις που παρακολουθεί».

Ακόμη τόνισε πως έχει αφήσει πίσω του τα όσα συνέβησαν στο Άμπου Ντάμπι κι ας έχουν μείνει έντονες αναμνήσεις: «Αν δω κάποιο βίντεο από τον αγώνα θα νιώσω και πάλι τον πόνο της στιγμής. Όμως μπορώ να πω πως το έχω ξεπεράσει».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣοκαρισμένη η προεδρία των ΗΠΑ για τον βομβαρδισμό του Ισραήλ που σκότωσε εργαζόμενους αμερικανικής ΜΚΟ
Επόμενο άρθροIσχυρός σεισμός στην Ταϊβάν – Zougla