Δύο ακόμα βαθμοί αφαιρέθηκαν από την Ρέντιγνκ, ομάδα τρίτης κατηγορίας στην Αγγλία, από μια ανεξάρτητη πειθαρχική επιτροπή για καθυστερήσεις πληρωμών στην εφορία, ανακοίνωσε σήμερα ο σύλλογος.

Από την Ρέντινγκ είχε αφαιρεθεί ένας βαθμός τον Αύγουστο και άλλοι τρεις βαθμοί τον Σεπτέμβριο, αφού ο ιδιοκτήτης Ντάι Γιόνγκε απέτυχε να καταθέσει αρκετά κεφάλαια για να καλύψει τους μισθούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ρέντινγκ -υποβιβάστηκε από την Premier League το 2013 και στη συνέχεια από τη Championship πέρυσι- είναι 19η στη League One μετά την τελευταία αφαίρεση βαθμών, τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το διοικητικό όργανο της League One EFL ανέφερε ότι ο Ντάι είχε «αποδείξει απροθυμία να υποστηρίξει τις τρέχουσες οικονομικές δεσμεύσεις του συλλόγου» και τον προέτρεψε να επιταχύνει τις προσπάθειες για να πουλήσει το πλειοψηφικό μερίδιο που κατέχει στο σύλλογο.

Ο σύλλογος ανέφερε επίσης ότι έχει επιβληθείπρόστιμο 100.000 λιρών στον Ντάι , που πρέπει να πληρώσει εντός 21 ημερών διαφορετικά κινδυνεύει με περαιτέρω ποινές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑνθισμένη αμυγδαλιά – Zougla
Επόμενο άρθροΠέθανε ο εφοπλιστής Στάθης Μιχ. Κουλουκουντής