Ο αστέρας των Λος Άντζελες Λέικερς μίλησε για έναν από τους παραδοσιακούς μπασκετικούς μήνες της ιστορίας και το λάθος που έκανε όταν ήταν σε μικρή ηλικία και πως θα ήθελε να βρίσκεται στην θέση των νεαρών αθλητών.

Οι δηλώσεις του Λεμπρόν Τζέιμς:

«Στον πρώτο μου χρόνο στο γυμνάσιο ήμουν ο MVP του τουρνουά. Ο Μάβερικ ήταν ο αρχηγός μας στο πρώτο έτος. Στη δεύτερη χρονιά μου, στη πρώτη μας προπόνηση, μπήκα ως προβλεπόμενος παίκτης νούμερο 1 στην πολιτεία του Οχάιο. Την πρώτη προπόνηση που κάναμε τη δευτεροετή χρονιά μας για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα της πολιτείας, ο κόουτς Ντάμπροτ με έδιωξε από την προπόνηση. Δεν είχα ιδέα γιατί με έδιωξε από την προπόνηση. Νομίζω ότι απλώς έδινε τον τόνο για τη νέα σεζόν.»

Για τον αν βλέπει τον παραδοσιακό μήνα του μπάσκετ στην Αμερική είπε:«Δεν παρακολουθώ πολύ. Φέτος, έχω παρακολουθήσει λίγο από αυτό, προφανώς, επειδή ο Μπρόνι είναι στο κολέγιο, οπότε ήμουν εκεί και παρακολουθούσα το παιχνίδι»

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή η fashion blogger Λαβίνια Σταθάκη
Επόμενο άρθροLamborghini και Rolex κατασχέθηκαν σε μαζική αστυνομική επιδρομή της ΕΕ για απάτη 600 εκατ. ευρώ μέσω ταμείου ανάκαμψης