Η Σίτι και η Άρσεναλ έμειναν ισόπαλες χωρίς τέρματα, που έχει ως αποτέλεσμα την πρωτιά της Λίβερπουλ στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς ήταν η κερδισμένη της αγωνιστικής.

Ο αγώνας

Η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξένησε την Άρσεναλ για την 30η αγωνιστική της Premier League, την ίδια στιγμή που η Λίβερπουλ είχε ανατρέψει την αναμέτρηση με την Μπράιτον με 2-1, μένοντας στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από τα πρώτα λεπτά οι “πολίτες” ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης με δεδομένη την κατοχή της μπάλας, με τους παίκτες του Αρτέτα να τους αφήνουν να κάνουν το δικό τους παιχνίδι, χτυπώντας κυρίως στην αντεπίθεση. Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά φτωχό, με την Σίτι να κάνει μόλις μια αξιόλογη φάση με την κεφαλιά του Άκε από ένα κόρνερ, με τον Ράγια να αποκρούει αυτή την προσπάθεια.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που θέλησαν να γίνουν απειλητικοί, με τον Σακά να κάνει τις επελάσεις του, αλλά ο Γκάμπριελ Ζεσούς να μην τις εκμεταλλεύεται που είχε ως αποτέλεσμα να περιοριστούν μετά την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Οι “πολίτες” δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Ράγια ούτε με τον Χάαλαντ, με το ισόπαλο σκορ να μένει μέχρι το τέλος

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής:

Σάββατο 30 Μαρτίου

Νιούκαστλ – Γουέστ Χαμ 4-3
Μπόρνμουθ – Έβερτον 2-1
Τσέλσι – Μπέρνλι 2-2
Νότιγχαμ Φόρεστ – Κρίσταλ Πάλας 1-1
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 3-3
Τότεναμ – Λούτον 2-1
Άστον Βίλα – Γούλβς 2-0
Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1

Κυριακή 31 Μαρτίου

Λίβερπουλ – Μπράιτον 2-1
Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ 0-0

Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία της Premier League πατώντας ΕΔΩ.//ΓΡ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑγγλία: Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ 0-0 με… νικήτρια την Λίβερπουλ
Επόμενο άρθροΚύπρος: Συνεχίζουν την πορεία τους προς τη Γάζα τα τρία πλοία που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια