Με τον Νορβηγό επιθετικό να σκοράρει 5 γκολ (!) και τον Βέλγο άσο να μοιράζει 4 ασίστ (!) οι “Πολίτες” διέλυσαν με 6-2 εκτός έδρας τη Λούτον και πήραν με εμφατικό τρόπο το εισιτήριο για τα προημιτελικά του FA Cup.

Tο βράδυ της Τρίτης (27/02) η Σίτι ταξίδεψε στο Λούτον, σε νοκ-άουτ αγώνα της για τη φάση των “16” του FA Cup, και διέλυσε την ομώνυμη ομάδα με 6-2, παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση για τα προημιτελικά του θεσμού.

Από τρεις ασίστ του… μάγου Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο Έρλινγκ Χάαλαντ απλοποίησε τα πράγματα για τους “Πολίτες” στο πρώτο μέρος, βρίσκοντας τρεις φορές δίχτυα (3′, 18′, 40′). Η Λούτον έκανε το… λάθος να μειώσει σε 3-2 με τα γκολ του Κλαρκ στο 45′ και στο 52′, “θυμώνοντας” τον Νορβηγό, ο οποίος σημείωσε άλλα δύο τέρματα στο 55′ (ξανά από ασίστ του Βέλγου άσου) και στο 58′. Ο Κόβατσιτς στο 72′ έβαλε την τελική… πινελιά στο “πάρτι” της Σίτι, που αρχίζει πια να… προελαύνει.

//platform.twitter.com/widgets.js

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΘερμοκρασίες που θυμίζουν καλοκαίρι καταγράφονται εν μέσω Φεβρουαρίου σε πολλές αμερικανικές πολιτείες
Επόμενο άρθροΚασσελάκης: «Υπογράφω το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού – Να μπει τέλος στις διακρίσεις πολιτών και τζακιών»