Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (ΣΚΑΪ, Cosmote Sport 5) ο πρώτος ημιτελικός από το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των Ανδρών, που φιλοξενείται στα «Δύο Αοράκια».

Ο Παναθηναϊκός και ο Άρης αναμετρώνται στο Ηράκλειο με το συγκρότημα του Αταμάν να έχει τον τίτλο του φαβορί, έχοντας όμως απέναντί της μία ομάδα που είναι εξαιρετικά φορμαρισμένη και κατάφερε να υποχρεώσει το «τριφύλλι» στην πρώτη εντός των τειχών ήττα του, φεύγοντας με το ροζ φύλλο πρόσφατα από το ΟΑΚΑ, για το πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πολυνίκης του θεσμού με 20 τίτλους, ξεπέρασε με άνεση στα προημιτελικά το εμπόδιο της ΑΕΚ και έχει παραταχθεί απέναντι στον Άρη με την προοπτική ότι το… πάθημα του έγινε μάθημα, καθώς θέλει να επιστρέψει σε τελικό Κυπέλλου και να σηκώσει το τρόπαιο για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια (τελευταία φορά ήταν το 2021).

Στον αντίποδα, ο Άρης με σόου του Βασίλη Τολιόπουλου στην τέταρτη περίοδο του ντέρμπι με τον Άρη (σημείωσε 17 πόντους σε αυτό το διάστημα) πήρε το «εισιτήριο» με μεγάλη ανατροπή και δηλώνει αποφασισμένος για νέο «θαύμα» απέναντι στους «πράσινους», προκειμένου να διεκδικήσει στον τελικό τον ένατο τίτλο του και πρώτο από το 2004.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Εργκίν Αταμάν στον ημιτελικό προφυλάσσει τον Λούκα Βιλντόζα (αισθάνθηκε μια ενόχληση στο αριστερό γόνατο), δηλώνοντας στην εξάδα των ξένων τον Αλεκσάνταρ Μπαλτσερόφσκι, ενώ ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλα τα όπλα στη φαρέτρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δεκάλεπτα:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροLive Streaming: Κολύμβηση 7η μέρα (απογευματινό πρόγραμμα)
Επόμενο άρθροΚουτσούμπας: Το ΚΚΕ στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των αγροτών και την κλιμάκωσή του