Να βάλει τους παίκτες του Ολυμπιακού σε κλίμα… Φενέρμπαχτσε επιχείρησε την Δευτέρα (8/04) ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για τον πρώτο μεγάλο αγώνα των προημιτελικών του Europa Conference League με τους Τούρκους, το βράδυ της Πέμπτης (11/04, 19:45), ζητώντας τους να επιδείξουν απόλυτη συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αφήσει πίσω το 5-1 επί της Λαμίας, στο πλαίσιο των playoffs της Super League και το μόνο που σκέφτονται είναι το παιχνίδι με την Φενέρ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Μεντιλίμπαρ στην ομιλία του προς τους παίκτες τους τόνισε ότι για να βγουν στον αγωνιστικό χώρο αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις θα πρέπει όλοι να είναι συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο που θα εφαρμόσουν.

«Θέλω να είστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Μόνο εάν παίξουμε με συγκέντρωση θα μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Το μυαλό όλων μας είναι στο ματς της Πέμπτης και πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα», τόνισε ο Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του και πρόσθεσε:

«Πρέπει να κάνουμε δυνατές προπονήσεις και να εφαρμόσουμε στο παιχνίδι αυτά που κάνουμε στην προπόνηση. Το έχω τονίσει ξανά ότι αυτό είναι κάτι που το θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό και θέλω να δω από όλους σας την καλύτερη δυνατή προσπάθεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕΛ.ΑΣ.: Νέο εγχειρίδιο αντιμετώπισης της ενδοοικογενειακής βίας μετά τη δολοφονία μπροστά στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων
Επόμενο άρθροΜπορείτε να μαντέψετε ποιο πασίγνωστο μοντέλο κρύβεται κάτω από αυτή τη βρετανική «αμφίεση»;