Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα το 2021 για την Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την τεράστια καριέρα του στην ομάδα της Βαρκελώνης από την ηλικία των 13 ετών και εξήγησε το πότε θα σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ μίλησε στο «Big Time podcast» και αποκάλυψε πόσο δύσκολο ήταν να φύγει από το «Καμπ Νου» και να προσαρμοστεί στο Παρίσι, μετά τη μετακίνηση του στην Παρί Σεν Ζερμέν:

«Δεν ήμουν έτοιμος να φύγω από την Μπαρτσελόνα. Ηθελα να μείνω, αλλά τελικά έφυγα για το Παρίσι. Ηταν πολύ δύσκολο. Ολα έγιναν γρήγορα και έπρεπε να χτίσω ξανά τη ζωή μου μακριά από τη Βαρκελώνη μέσα σε λίγες ημέρες. Δεν ήταν καθόλου εύκολο για μένα, αλλά και για ολόκληρη την οικογένεια μου», τόνισε σχετικά ο διάσημος άσος και συμπλήρωσε:

«Δεν άλλαξα απλά ομάδα, πρωτάθλημα ή αποδυτήρια. Αλλαξε ολόκληρη η ζωή μου και δεν ήμουν έτοιμος γι’ αυτό. Τον πρώτο χρόνο μάλιστα ήταν δύσκολα στο Παρίσι και στη δεύτερη σεζόν καταφέραμε κάπως να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα. Ηταν πιο δύσκολο, από τότε που παιδί έφυγα από την Αργεντινή για να πάω στη Βαρκελώνη».

Επιπλέον σχετικά με τον μέλλον του ανέφερε: «Ξέρω ότι τη στιγμή που θα νιώσω ότι δεν μπορώ να παίξω, ότι δεν διασκεδάζω πια ή δεν βοηθάω τους συμπαίκτες μου, θα έχει έρθει ο καιρός να αποσυρθώ. Κάνω πολύ αυτοκριτική, ξέρω πότε είμαι καλός, πότε είμαι κακός, πότε παίζω καλά και πότε παίζω άσχημα. Όταν νιώσω ότι είναι ώρα να κάνω αυτό το βήμα, θα το κάνω χωρίς να σκεφτώ την ηλικία. Αν νιώθω καλά, θα προσπαθήσω να συνεχίσω να αγωνίζομαι, γιατί αυτό μου αρέσει και ξέρω πώς να το κάνω. Δεν έχω σκεφτεί το μετά ακόμα. Προσπαθώ να απολαμβάνω την καθημερινότητα, τις στιγμές, χωρίς να σκέφτομαι το μέλλον. Δεν έχω σχεδιάσει κάτι, ελπίζω να συνεχίσω να κάνω για λίγο ακόμα, αυτό που μου αρέσει. Όταν έρθει η ώρα, σίγουρα θα βρω τον τρόπο».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜικ Τζάγκερ: Έγραψε τον πρόλογο στον κατάλογο δημοπρασίας της συλλογής διάσημου κόμη
Επόμενο άρθροΔράμα: Το πολύτιμο φωτογραφικό έργο του Κώστα Μπαλάφα εκτίθεται στο Μαρμάρινο Σπίτι