Η “μεγάλη κυρία” του Ιταλικού ποδοσφαίρου επικράτησε της Φιορεντίνα με 1-0, μένοντας σταθερά στη τρίτη θέση του πρωταθλήματος, με την ομάδα του Ρανίερι να επικρατεί με 2-1 Αταλάντα και να ξεφεύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Γιουβέντους – Φιορεντίνα 1-0

Η Γιουβέντους πήρε την νίκη με 1-0 επί της Φιορεντίνα, έχοντας “χρυσό” σκόρερ τον Γκάτι, που παραβίασε την εστία του Τερατσιάνο στο 21ο λεπτό. Οι “βιόλα” είχαν τις στιγμές τους στην αναμέτρηση, προσπαθώντας να σπάσουν στην άμυνα της Γιουβέντους, με τον Μπρέμερ και τον Ντανίλο να στέκονται μπροστά από τον Σέζνι σαν “βράχοι” για να κρατήσουν την ομάδα τους όρθια απέναντι στη Φιορεντίνα που διεκδικεί την είσοδο της στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς.

Άλμα σωτηρίας έκανε σήμερα (7/4) στη Σαρδηνία η Κάλιαρι με τη σπουδαία νίκη της, και μάλιστα με ανατροπή, κόντρα στα προγνωστικά, με 2-1 επί της Αταλάντα, για την 31η αγωνιστική της Serie A. Η ομάδα του Μπέργκαμο από την πλευρά της ουσιαστικά μηδένισε τις πιθανότητες της να προλάβει την κούρσα για μια θέση στο Champions League.

Μάλιστα, η ομάδα του Γκασπερίνι προηγήθηκε με Σκαμάκα στο 13ο λεπτό, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με τα γκολ των Αουγκέλο (42′) και Βιόλα (88′) και να ενισχύσουν τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία και την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής της Serie A

Παρασκευή 5 Απριλίου

Σαλερνιτάνα – Σασουόλο 2-2

Σάββατο 6 Απριλίου

Μίλαν – Λέτσε 3-0
Ρόμα – Λάτσιο 1-0
Έμπολι – Τορίνο 3-2

Κυριακή 7 Απριλίου

Φροζινόνε – Μπολόνια 0-0
Μόντσα – Νάπολι 2-4
Βερόνα – Τζένοα 1-2
Κάλιαρι – Αταλάντα 2-1
Γιουβέντους – Φιορεντίνα 1-0

Δευτέρα 8 Απριλίου

21:45 Ουντινέζε – Ίντερ

Δείτε τη βαθμολογία της Serie A, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟΗΕ: Η κατάσταση στη Γάζα είναι περισσότερο από καταστροφική
Επόμενο άρθροΜε τρομερό Λαπροβίτολα η Μπαρτσελόνα πήρε το “κλάσικο”