Ο 31χρονος τερματοφύλακας της Ζαγκλέμπιε Λούμπιν παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε στο πέρασμά του από την Ελλάδα, εστιάζοντας σε ένα λάθος που είχε κάνει σε ντέρμπι “αιωνίων”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σωκράτης Διούδης σε ιστοσελίδα της Πολωνίας:

«Συνηθίζεις τις αντιδράσεις του κόσμου. Οι τερματοφύλακες κάποιες στιγμές είναι εν μέρει ευάλωτοι σε τέτοιες καταστάσεις. Μπορεί να κάνεις κάποιες σπουδαίες αποκρούσεις, αλλά να δεχθείς γκολ στο τελευταίο λεπτό και όλο το φταίξιμο να πέσει πάνω σου. Έτσι είναι αυτή η δουλειά και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά. Για τις καλές, αλλά και τις κακές στιγμές. Όπως όλοι δεν ήθελα να κάνω τα λάθη στα οποία υπέπεσα.

Είναι λογικό πως κατά την διάρκεια της σεζόν θα έχεις μια κακή μέρα ή μια αδύναμη στιγμή. Το λάθος που με επηρέασε περισσότερο από όλα ήταν στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στην Ευρώπη και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ήταν προσωπικό λάθος.

Άφησα την μπάλα και δέχθηκα γκολ. Όμως εκείνη η σεζόν ήταν πολύ πετυχημένη για μένα, όλοι το γνώριζαν αυτό. Ήταν απλά μια μεμονωμένη στιγμή. Δέχθηκα πολλά μηνύματα από τους οπαδούς που με υποστήριζαν και με παρηγορούσαν. Μετά από μια εβδομάδα το ξεπέρασα και βρισκόμουν ξανά σε καλή κατάσταση. Αυτό είναι το κλειδί, να επανέλθεις γρήγορα.

Ήταν απλά μια στιγμή. Σε εκείνη τη φάση περίμενα μια δυνατή κεφαλιά από κοντινή απόσταση. Ο αντίπαλος ήταν τελείως μόνος και είχε τον χρόνο, αλλά και τον χώρο για να κινηθεί. Με αιφνιδίασε η τροχιά της μπάλας. Ήμουν τόσο βέβαιος πως ήλεγχα την μπάλα αλλά τελικά την έχασα. Είναι κάτι που δεν μου έχει τύχει πριν ή μετά από αυτό το γκολ».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΒρυξέλλες: Κοινή ανακοίνωση εννέα υπουργών Γεωργίας του ΕΛΚ – Ποια μέτρα προτείνουν για τους αγρότες
Επόμενο άρθροΛουίς Ενρίκε: «Πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε χωρίς τον Εμπαπέ»