Ο προπονητής της Τσέλσι είπε ότι οι παίκτες του δεν πρέπει να μπαίνουν σε μια «ζώνη άνεσης» κατά την διάρκεια των αγώνων και ότι πρέπει να απαιτήσουν περισσότερα από τον εαυτό τους.

Οι “μπλε”, οι οποίοι υποδέχονται απόψε (4/4, 22:15) τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ξόδεψαν περισσότερα από 400 εκατομμύρια λίρες (περίπου 467 εκ ευρώ) για να φέρουν 13 νέους παίκτες πέρυσι.

Παρά τις δαπάνες, η νεαρή ομάδα της Τσέλσι παλεύει για να βρει σταθερότητα και μετά το εντός 2-2 με την Μπέρνλι που απειλείται με υποβιβασμό, ο σύλλογος βρίσκεται στην 12η θέση.

Ερωτηθείς εάν φοβάται ότι η νοοτροπία της ομάδας του τους εμποδίζει να αγωνιστούν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο συμφώνησε.

«Ποτέ μην βρίσκεστε σε μια ζώνη άνεσης. Εάν είστε σε μια ζώνη άνεσης, ρίχνετε το επίπεδό σας, ρίχνετε τα στάνταρ σας», και πρόσθεσε:

«Ένα παράδειγμα είναι το τελευταίο παιχνίδι. Γι’ αυτό είμαστε σε διαδικασία να χτίσουμε κάτι. Γι’ αυτό δεν κερδίζουμε με τον τρόπο που περιμένουμε.

Είναι επειδή πρέπει ακόμα να δημιουργήσουμε μια νοοτροπία που θα μας βοηθήσει. Πρέπει να απαιτήσετε περισσότερα από τον εαυτό σας και τους συμπαίκτες σας. Το δυναμικό υπάρχει αλλά πρέπει να κερδίσουμε σήμερα».//

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟι αλχημειοθεραπείες του Αλεξίου Κούγια
Επόμενο άρθροΝόσος Λεγεωναρίων: Σε επαγρύπνηση ο ΕΟΔΥ ενόψει τουριστικής περιόδου