Αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό τένις, ο Έλληνας πρωταθλητής προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Indian Wells.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος βρίσκεται στο Νο11 της παγκόσμιας κατάταξης, μπήκε αποφασισμένος στο κορτ και μόλις στο τρίτο game έσπασε το σερβίς του Λούκας Πούιγ (Νο 273 στον κόσμο), προηγούμενος με 2-1. Στην συνέχεια, οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους, μέχρι το δεύτερο break του Τσιτσιπά στο ένατο game, που του έδωσε και το πρώτο σετ με 6-3, μετά από 37 λεπτά αγώνα.

Η εικόνα του ματς παρέμεινε ίδια και στο δεύτερο σετ, καθώς ο Γάλλος τενίστας δεν κατάφερε ν’ αντισταθεί στον «Tsitsifast». Ο 25χρονος Έλληνας, αγωνίσθηκε με συγκέντρωση και ψυχραιμία, χωρίς ν΄ αφήσει περιθώρια στον αντίπαλο του. Ο Τσιτσιπάς έκανε break στο σερβίς του Πούιγ στο έκτο και στο όγδοο game, φθάνοντας στην νίκη με 6-2, μετά από 32 λεπτά αγώνα.

Επόμενος αντίπαλος του Έλληνα τενίστα, θα είναι ο Αμερικανός, Φράνσις Τιαφόε (Νο 18), ο οποίος επικράτησε του Σέρβου, Ντούσαν Λάγιοβιτς (Νο 56) με 6-3, 6-3.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό εξαιτίας εκτροπής φορτηγού
Επόμενο άρθροΒασίλης Μπισμπίκης: «Προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ και να συνειδητοποιήσει αυτό που του συνέβη» – Πότε αναμένεται να πάρει εξιτήριο