Oι “κανονιέρηδες” ήταν καταιγιστικοί απέναντι στη Νιούκαστλ, την οποία διέλυσαν με 4-1 στο Λονδίνο για την 26η αγωνιστική της Premier League και συνεχίζουν να βρίσκονται στο κυνήγι της κορυφής.

Δώδεκα αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Premier League και η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου παραμένει άκρως συναρπαστική με τρεις ομάδες να τα δίνουν όλα για το ποια θα είναι εκείνη που θα κόψει πρώτη το νήμα.

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι έκαναν το καθήκον τους απέναντι σε Λούτον και Μπόρνμουθ και πήρε… σκυτάλη η Άρσεναλ, η οποία με το 4-1 επί της Νιούκαστλ στο “Εμιρέιτς” διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και έναν από την 2η Μάντσεστερ Σίτι.

Η σεμνή τελετή στο Λονδίνο είχε τελειώσει επί της ουσίας πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 25λεπτου, με το συγκρότημα του Μικέλ Αρκέτα να παίρνει προβάδισμα δύο τερμάτων μέσα σε έξι λεπτά και στη συνέχεια με σωστή διαχείριση να φτάνει πολύ εύκολα στο στόχο του, σκοράροντας άλλες δύο φορές, με τον Σάκα στο 65′ και τον Κίβιορ στο 69′. Οι “ανθρακωρύχοι” πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Γουίλοκ στο 84′.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής της Premier League:

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου
Άστον Βίλα
 – Νότιγχαμ Φόρεστ 4-2
Μπράιτον – Έβερτον 1-1
Κρίσταλ Πάλας – Μπέρνλι 3-0
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-2
Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι 0-1
Άρσεναλ – Νιούκαστλ 4-1

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου
15:30
 Γούλβς – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου
22:00
 Γουέστ Χαμ – Μπρέντφορντ

Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία της Premier League, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθρο“Καθάρισε” σε τέσσερα λεπτά η Τζένοα
Επόμενο άρθροΑμερικανικές και βρετανικές δυνάμεις έπληξαν στόχους των Χούθι στην Υεμένη