Έχοντας συμπληρώσει επτά δεκαετίες λειτουργίας και με τεράστια εμπειρία στη νοσηλεία χρόνιων περιστατικών και τη γηριατρική φροντίδα, η Ειδική Παθολογική Κλινική «Ευαγγελίστρια» συνεχίζει να προσφέρει υψηλού επιπέδου ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες στους ασθενείς της, με σεβασμό στην αξιοπρέπεια και στις προσωπικές τους ανάγκες.

Οι νοσηλευόμενοι με χρόνια, βαριά περιστατικά (π.χ καρδιολογικές παθήσεις, αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, σκλήρυνση κατά πλάκας, Αλτσχάιμερ, Parkinson κ.ά.) βρίσκονται υπό 24ωρη ιατρική και νοσηλευτική περίθαλψη και φροντίδα από κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο δημιουργεί ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον για την ποιοτική διαβίωση ανθρώπων που πλέον χρειάζονται νοσηλεία και φροντίδα σε καθημερινή βάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το όραμα του παρελθόντος στις ανάγκες του σήμερα 

Η Κλινική «Ευαγγελίστρια» αντλεί τις αξίες της από το όραμα του ιδρυτή της, του ιατρού-χειρουργού Γρηγόρη Γεωργιάδη, ο οποίος την εγκαινίασε το 1953. Ως το 1958 λειτούργησε ως Χειρουργική Κλινική στη διεύθυνση Αγίου Μελετίου 103, ενώ για τα επόμενα 20 χρόνια (1958-78), συνέχισε να λειτουργεί ως Γενική Κλινική. Το 1968 μεταφέρθηκε στο κτίριο της Κυψέλης, όπου στεγάζεται μέχρι σήμερα. Την τελική της μορφή, ως Ειδική Παθολογική Κλινική με ειδίκευση στα χρόνια περιστατικά, την πήρε το 1978, θέτοντας διαρκώς στο επίκεντρο τη φιλοσοφία του δημιουργού της για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με «σεβασμό και αγάπη προς τον ασθενή».

Τα επόμενα χρόνια την κλινική διεύθυναν και καθοδήγησαν ακόμα δύο χαρισματικές προσωπικότητες: η Ελένη Γεωργιάδου, χήρα του ιδρυτή, η οποία διέκρινε νωρίς την αυξανόμενη ανάγκη νοσηλειών χρονίως πασχόντων και μετεξέλιξε την κλινική σε αυτό που είναι σήμερα, και ο Κώστας Γεωργιάδης, γόνος του ζευγαριού, ο οποίος με εφαλτήριο την εμπειρία της «Ευαγγελίστριας», εμπνεύστηκε και δημιούργησε δύο ήδη επιτυχημένες κλινικές στο κέντρο της Αθήνας, το «Θεραπευτήριο Αθηνών» και τη «HOSPITALity». Ελένη και Κώστας Γεωργιάδης εξέλιξαν την «Ευαγγελίστρια» σε μια εξειδικευμένη γηριατρική μονάδα, στελεχωμένη με άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο εξασφαλίζει ολοκληρωμένη, πολύπλευρη και πολυεπίπεδη φροντίδα και νοσηλεία στους ασθενείς της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύγχρονες υπηρεσίες και ποιοτικές συνεργασίες

Η «Ευαγγελίστρια», με τις υπηρεσίες και τα εργαστήριά της, ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες ιατρικές προδιαγραφές και, ταυτόχρονα, αφουγκράζεται την ανάγκη των συγγενών να νιώθουν ότι οι αγαπημένοι τους άνθρωποι είναι ασφαλείς κάθε στιγμή. Παράλληλα, διατηρεί σταθερή συνεργασία με τις Γενικές Κλινικές «Θεραπευτήριο Αθηνών» και «HOSPITALity», οι οποίες ανήκουν ιδιοκτησιακά στο ίδιο δίκτυο, εξασφαλίζοντας επιπλέον ποιοτικές καλύψεις τους ασθενείς της, πέρα από αυτές που προσφέρει μια Ειδική Παθολογική Κλινική.

Η «Ευαγγελίστρια» συνεχίζει πλέον για 8η δεκαετία στην υπηρεσία της Υγείας, θέτοντας πάντα στο επίκεντρο τις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε ασθενή αλλά και την αίσθηση της ασφάλειας και αξιοπρέπειας για όλες τις οικογένειες που την έχουν εμπιστευτεί όλα αυτά τα χρόνια. Βρίσκεται στην οδό Πυθίας 24, Πλατεία Κυψέλης, Αθήνα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα 210 8641210 και στα 210 8640505 ή να επισκεφθείτε το www. evagelistria.com.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤέσσερις νεκροί από επίθεση με μαχαίρι στο Ιλινόι
Επόμενο άρθροΕυρωπαϊκής Ένωσης Υγείας: Θα συμβάλει στην πρόληψη των ελλείψεων στα φάρμακα