Ο Άγγελος Ποστέκογλου χαιρέτισε τον δανεικό Τίμο Βέρνερ ως «μεγάλη υπογραφή» για την Τότεναμ.

Ο 28χρονος Βέρνερ έχει σκοράρει δύο φορές κι έχει δώσει δύο ασίστ για την ομάδα του Ποστέκογλου από τότε που εντάχθηκε ως δανεικός από την Λειψία, τον Ιανουάριο.

Η Τότεναμ καλύπτει τον πλήρη μισθό του Βέρνερ για το υπόλοιπο της σεζόν και έχει οψιόν αγοράς του Γερμανού διεθνούς έναντι ποσού που εκτιμάται πως κυμαίνεται μεταξύ 15-20 εκατομμυρίων ευρώ.

«Όσον αφορά το μέλλον του, όπως και οι περισσότεροι παίκτες, οι αποφάσεις θα ληφθούν την κατάλληλη στιγμή», δήλωσε ο Ποστέκογλου. «Πιστεύω ότι ήταν μια εξαιρετική υπογραφή. Είναι ένα σημαντικό μέρος της δομής μας και νομίζω ότι μπορεί να βελτιωθεί».

Ο Βέρνερ έφυγε από την Λειψία για την Τσέλσι έναντι 47,5 εκατ. λιρών το 2020, αλλά δεν μπόρεσε να ξαναβρεί την έφεση που είχε στο σκοράρισμα ως παίκτης της Μπουντεσλίγκα και δυσκολεύτηκε να βρει θέση βασικού στο δυτικό Λονδίνο.

Σκόραρε 23 γκολ σε 89 εμφανίσεις για την ομάδα του «Στάμφορντ Μπριτζ» αλλά επέστρεψε στην Λειψία το καλοκαίρι του 2022, αφού ξεκίνησε μόνο 15 φορές βασικός στην Premier League την προηγούμενη σεζόν.

Ο Βέρνερ εμφανίστηκε 14 φορές για την Λειψία φέτος σημειώνοντας δύο γκολ και δίνοντας μία ασίστ, πριν μεταβεί στο βόρειο Λονδίνο.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024: Η Μιλλούση πρέσβειρα του Εθελοντικού Προγράμματος
Επόμενο άρθροΔύο θάνατοι από κοκκύτη στην Ελλάδα – Συνολικά 54 τα κρούσματα