Η βαριά ήττα της “Μαύρης Θύελλας” από τα Χανιά, με 5-0, στο γήπεδο της Παραλίας, για τη 2η Αγωνιστική των Play Off του Β’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2, αποτέλεσε το… κύκνειο άσμα για τον Απόστολο Τερζή στον πάγκο της.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ Καλαμάτα γνωστοποίησαν τη λύση της συνεργασίας με τον πρώην προπονητή του Άρη, ενώ τα ηνία αναλαμβάνει εκ νέου ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο Τερζής είχε αναλάβει τους Μεσσήνιους στα τέλη του Γενάρη, καταγράφοντας τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αποστόλη Τερζή και το υπόλοιπο προπονητικό team. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά στην ομάδα και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Νέος προπονητής στην ομάδα μας για τον επόμενο 1,5 χρόνο αναλαμβάνει ο Νίκος Αναστόπουλος με βοηθό του τον Φραγκίσκο Κεράνη στους οποίους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους. Η πρώτη προπόνηση του Αναστόπουλου θα γίνει αύριο το απόγευμα στις 5 στα Παλιάμπελα».//Α.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας πολιτών στη Ζαγορά – Καταγέλλουν αδράνεια στην αποκατάσταση ζημιών από πλημμύρες
Επόμενο άρθροΙωάννα Σαρρή: «Έχω πάρεση Bell, η αριστερή πλευρά του προσώπου μου έχει υποστεί παράλυση»