Tην πρώτη επίσκεψη εργασίας στην Αργιθέα πραγματοποίησε ο νέος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας . Μαζί του ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κώστας Τέλιος, ο Περιφερειακός  Σύμβουλος Καρδίτσας Κώστας Μπαρμπούτης, ο ειδικός συνεργάτης – υπεύθυνος για την Πολιτική Προστασία Ηλίας Λεοντάρης και η Αναπλ. Προϊσταμένη Τεχνικών Υπηρεσιών Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας Βάσω Πετσιά.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Στεργίου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι από την πλειοψηφία και την αντιπολίτευση, Εντεταλμένοι Σύμβουλοι, Πρόεδροι Κοινοτήτων και μόνιμοι κάτοικοι υποδέχθηκαν τον Περιφερειάρχη και τους συνεργάτες του στην ορεινή περιοχή και τον συνόδευσαν σε συγκεκριμένα σημεία και οδικούς άξονες περιφερειακού ενδιαφέροντος.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δ. Κουρέτας στην Αργιθέα Καρδίτσας

Στο προσεχές διάστημα θα ακολουθήσει δεύτερη επίσκεψη για να ολοκληρωθεί η επιτόπια αυτοψία του Περιφερειάρχη σε όλη τη γεωγραφική έκταση του Δήμου Αργιθέας.

Επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά το άριστο κλίμα μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας και η πραγματική διάθεση για αποδοτική συνεργασία, προκειμένου αφενός να τηρηθούν τα σχετικά προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα των παρεμβάσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφετέρου να προχωρήσουν τα έργα που χρειάζεται η Αργιθέα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

//platform.twitter.com/widgets.js

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜέσα σε πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου βρέθηκαν λείψανα παιδιών
Επόμενο άρθροΜαρκίνιος: «Κόλαση περιμένει τον Ολυμπιακό στη Βουδαπέστη»