Στην τελική ευθεία έχει μπει στη Μαγιόρκα ο ιστορικός διεθνής αγώνας με την επωνυμία «53 TROFEO S.A.R. PRINCESA SOFIA». Οι Έλληνες ιστιοπλόοι ολοκληρώνουν αύριο την προσπάθειά τους με το μυαλό στον μεγάλο αγώνα του Ιέρ το διάστημα 20- 27 Απριλίου που θα είναι η τελευταία πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες της Μασσαλίας.

Η ρεγκάτα στη Μαγιόρκα ήταν η ιδανική ευκαιρία για τους αθλητές μας να αντιμετωπίσουν ξένους ιστιοπλόους που έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη και να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για τη μάχη στο Ιέρ.

Στα 470 mixed έχουν γίνει επτά ιστιοδρομίες και οι Μελίνα Παππά – Νικόλαος Γιωτόπουλος ανέβηκαν στην 30η θέση με 87 βαθμούς. Στην τελευταία κούρσα τερμάτισαν 18οι. Οι Αριάδνη Παρασκευή Σπανάκη – Οδυσσέας Εμμανουήλ Σπανάκης ακολουθούν στην 32η θέση με 88 βαθμούς σε σύνολο 62 σκαφών. Στην έβδομη ιστιοδρομία κατέλαβαν την 29η θέση που την αφαίρεσαν ως τη χειρότερη.

Στα ILCA 7 έχουν γίνει οκτώ κούρσες. Στις δύο τελευταίες ο Αναστάσιος Παναγιωτίδης τερμάτισε 2 και 14 αντίστοιχα και με 112 βαθμούς ανέβηκε στην 19η θέση μεταξύ 184 σκαφών. Ο Αντώνης Μπουγιούρης είναι 46ος, ο Γεώργιος Παπαδάκος 66ος, ο Ιάσων Κεφαλλωνίτης 94ος και ο Αλέξανδρος Ιωαννίδης 148ος.

Στα ILCA 6 επίσης έχουν γίνει οκτώ ιστιοδρομίες. Η Ευαγγελία Καραγεώργου είναι 47η και η Μαρία Χριστίνα Μένη 90η σε σύνολο 114 σκαφών.

Στα iQFOiL ανδρών μετά από οκτώ κούρσες ο Λεωνίδας Τσορτανίδης είναι 50ος και ο Βύρων Κοκκαλάνης βρίσκεται στην 67η θέση ανάμεσα σε 107 σκάφη.

Στα iQFOiL γυναικών έχουν γίνει επτά ιστιοδρομίες. Η Κατερίνα Δίβαρη είναι 62η και η Δανάη Ποντίφηξ 67η μεταξύ 71 σκαφών.

Στα Nacra 17 μετά από 10 ιστιοδρομίες οι Ιορδάνης Πασχαλίδης – Μελίνα Γκαρή είναι 41οι μεταξύ 48 σκαφών.

Στα 49er επίσης έχουν γίνει 10 κούρσες και οι Παύλος Καγιαλής – Ιωάννης Ορφανός είναι 60οι και οι Ευάγγελος Δολιανίτης – Δημήτρης Μπενάκης 79οι ανάμεσα σε 85 πληρώματα.//

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟ Ρομπίνιο έπαιξε με δανεικά παπούτσια σε αγώνα μεταξύ κρατουμένων στη φυλακή
Επόμενο άρθροΡωσία: Έσπασε φράγμα στην πόλη Ορσκ