To σωματείο «ΑΣΠΙΔΑ», ο κλάδος Πληροφορικής & Καινοτόμων Τεχνολογιών της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρίας (Ε.Ψ.Ε.) και η Ελληνική Εταιρία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (Ε.Ε.Π.Α.Α.), συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα « Καινοτομία & Τεχνητή Νοημοσύνη στον Αυτισμό»  το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 και ώρες 09:00-14:00 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων ( Ακαδημίας 50, metro: Πανεπιστημίου). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Παιδείας και η είσοδος είναι δωρεάν.

Η εκδήλωση στοχεύει σε μια νέα καινοτόμα ολιστική προσέγγιση στο φάσμα του Αυτισμού τόσο με γνώμονα την Επιστήμη της Πειραματικής και Εφαρμοσμένης Ανάλυσης Συμπεριφοράς όσο και τις νέες Τεχνολογίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απευθύνεται σε γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό, ψυχολόγους, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, φροντιστές και κάθε άτομο που ενδιαφέρεται για το φάσμα του Αυτισμού.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην εκδήλωση είναι  η συμπλήρωση και αποστολή της δήλωσης συμμετοχής μέσω του link: https://forms.gle/5hXahVyuVRe5R6Eb7Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθρο“Πρόβα” τελικών στο Λαιμό – www.ertsports.gr
Επόμενο άρθροMotoGP: Εντυπωσιασμένος ο Ζοζέ Μουρίνιο