Ένας 43χρονος συνελήφθη, καθώς σε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο, σύμφωνα με την αστυνομία, «μπορούσε να προκαλέσει διακρίσεις και μίσος σε βάρος ατόμων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου».

Παράλληλα, προέβαινε και σε διασπορά ψευδών ειδήσεων σχετικά με τα εμβόλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για έναν άνδρα, που διατηρεί προφίλ σε πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνελήφθη στο Γαλάτσι από αστυνομικούς έξω από το σπίτι του.

Συγκεκριμένα, αναφέρονταν στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, τα δικαιώματα που έχουν πλέον με τη ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και το «σχέδιο» της κυβέρνησης από το 2014 για τη νομιμοποίηση των ανωτέρω.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο «φυσιολογικό» που θα θεωρεί η κοινωνία, μετά από αυτή την «πλεκτάνη», σε λίγα χρόνια, αλλά και τον λόγο που τα ζευγάρια λέγονται ομόφυλα και όχι ομοφυλόφιλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, όλα αυτά συνοδεύονταν από απειλές, κάτι που οδήγησε τις Αρχές να σχηματίσουν δικογραφία για διασπορά ψευδών ειδήσεων και παράβαση του νόμου περί κολασμού πράξεων ή ενεργειών που αποσκοπούν σε φυλετικές διακρίσεις και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕξάρχεια: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της – «Θέλαμε και οι δύο να αυτοκτονήσουμε» είπε ο σύζυγός της
Επόμενο άρθροΟδεύει προς MLS o Ζιρού