Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα, τονίζοντας πως η ομάδα του είχε κακή διαχείριση των φάσεων, αλλά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

«Κάναμε κακή δουλειά στο πνευματικό κομμάτι. Είχαμε πει ότι “κλειδί” ήταν η αμυντική διάρκεια και κάναμε το ακριβώς αντίθετο. Βλέπαμε πιο πολύ την επίθεση παρά την άμυνα. Φάνηκε από τα πολλά χαμένα ριμπάουντ. Είχαν πολλές άστοχες επιθέσεις, τις οποίες επιτρέψαμε να ανανεώσουν. Για αυτό και έμειναν μέσα στο ματς.

Βρήκαμε την ψυχραιμία στο τέλος, βάλαμε μεγάλα σουτ, ειδικά ο Ράιτ. Έχω πει πολλές φορές πως θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να κερδίσει η ομάδα. Πρέπει να κερδίζει η ομάδα, αυτό έχει σημασία. 

Για τη βαθμολογία: «Σημαντικό είναι μετά το ματς με τη Φενέρ να δούμε πού θα είμαστε. Φυσικά να βρισκόμαστε στην εξάδα και να παίξουμε στα πλέι οφ. Ξέρουμε τη διαδικασία. Δεν παίζει ρόλο το πλεονέκτημα έδρας, πλην του πέμπτου παιχνιδιού. Η ουσία είναι να είσαι εκεί και να διεκδικείς την παρουσία σου στο Final Four»

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤελειώνει την υπόθεση του πλεονεκτήματος η Μονακό
Επόμενο άρθροΡωσία: Πυρκαγιά σε αγορά από καταρρίψεις drones στην περιφέρεια Κουρσκ