Ο Κάρλος Αλκαράθ, Νο.3 στον κόσμο, αποσύρθηκε από το τουρνουά Masters 1000 στο Μόντε Κάρλο λόγω τραυματισμού στον δεξιό του βραχίονα, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος την Τρίτη (9/4) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δούλεψα μέχρι την τελευταία στιγμή στο Μόντε Κάρλο για να προσπαθήσω να συνέλθω από τη συμπίεση του μέσου νεύρου στο δεξί μου χέρι, αλλά δεν ήταν δυνατό και δεν μπορώ να παίξω!», εξήγησε.

Ο 20χρονος Ισπανός τενίστας επρόκειτο να μπει απευθείας στο τουρνουά στον δεύτερο γύρο, την Τετάρτη (10/4), απέναντι στον Καναδό Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ. Θα αντικατασταθεί στο ταμπλό από τον Ιταλό Λορέντζο Σονέγκο, όπως έκανε γνωστό το ATP.

«Ήθελα πολύ να παίξω. Τα λέμε του χρόνου!», ολοκλήρωσε ο πρώην Νο.1 στον κόσμο, ο οποίος όμως δεν έχει κερδίσει ούτε έναν αγώνα στην καριέρα του στο Μόντε Κάρλο.

Στην πρώτη του συμμετοχή το 2022 έφτασε εξουθενωμένος μετά την επιτυχημένη περιοδεία του στην Αμερική (ημιτελικός στο Indian Wells και τίτλος στο Μαϊάμι) και έχασε από τον Αμερικανό Σεμπάστιαν Κόρντα. Πέρυσι είχε ήδη αποσυρθεί λίγο πριν την έναρξη του τουρνουά.

Αυτή τη φορά, ο Αλκαράθ περίμενε μέχρι την τρίτη μέρα για να ανακοινώσει μια απόσυρση που φαινόταν αναπόφευκτη λόγω της εικόνας του στις τελευταίες του προπονήσεις.//



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροSuper League 2: Απέρριψε την προσφυγή της ΑΕΛ το Διαιτητικό Δικαστήριο
Επόμενο άρθροΓερμανική και ελληνική ντροπή – Zougla