Θέλει να παίξει και την επόμενη σεζόν με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης ο Χοσέλου και δεν σκέφτεται να φύγει το καλοκαίρι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 33χρονος Ισπανός φορ εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι στο ρόστερ της πρωτοπόρου της La Liga, δανεικός για ένα χρόνο από την Εσπανιόλ με οψιόν αγοράς στα 1.5 εκατ. ευρώ στο τέλος της σεζόν.

Ρεπορτάζ του «Relevo» αποκάλυψε πως παράγοντας της Γιουνάιτεντ ταξίδεψε την περασμένη εβδομάδα στη Μαδρίτη και συναντήθηκε με τον Χοσέλου και τον ατζέντη του, προτείνοντας τους διετές συμβόλαιο συνεργασίας, ώστε να είναι ο αναπληρωματικός του Ράσμους Χόιλουντ στο «Ολντ Τράφορντ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χοσέλου, που γνωρίζει την Premier League από τη διετή θητεία του στη Νιούκαστλ (2017-19), απέρριψε όμως την πρόταση καθώς θέλει να μείνει στη Μαδρίτη, μολονότι ξέρει καλά πως με την απόκτηση των Κιλιάν Μπαπέ και Εντρικ θα έχει λιγότερες αγωνιστικές ευκαιρίες τη νέα σεζόν στο «Μπερναμπέου».

Φέτος ο διεθνής φορ έχει πετύχει οκτώ γκολ σε 27 συμμετοχές, κυρίως παίζοντας ως αλλαγή, και η διοίκηση της Ρεάλ, σύμφωνα με το «Diario AS», έχει ειδοποιήσει τον ίδιο, τον ατζέντη του, αλλά και την Εσπανιόλ πως θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς και θα τον κρατήσει στο «Μπερναμπέου», μετά τη θετική εισήγηση του τεχνικού των «μπλάνκος», Κάρλο Αντσελότι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟ ΕΟΤ υποστηρίζει διεθνείς διοργανώσεις αθλητικού τουρισμού
Επόμενο άρθροΕπίσημο: Αυτό είναι το ανανεωμένο Renault Captur – Πότε έρχεται στην Ελλάδα;