Συνεχίζονται οι έρευνες για τα παιδιά του παλαιοχριστιανού, Μανώλη Καλαϊντζιδάκη με τις Αρχές να στρέφονται σε μοναστήρια.

Μάλιστα, την Τετάρτη (21/2) ο Δήμος Ερέτριας ζήτησε να επιστραφούν αναδρομικά οι δύο τελευταίοι μισθοί του παλαιοχριστιανού και σύμφωνα με την υπηρεσία ο ίδιος είχε προσκομίσει ένα έγγραφο που πιστοποιεί ένα ποσοστό αναπηρίας, κάτι που θα πρέπει να επανεξεταστεί, καθώς έχει ημερομηνία λήξης το 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος μιλώντας σήμερα, ανέφερε ότι όσα ακούγονται για έρευνα ενδεχόμενου αιμομιξίας είναι αβάσιμα: «Δεν είμαι κατηγορούμενος για αιμομιξία, δεν έδωσα dna, δεν έδωσα βιομετρικά στοιχεία, ούτε ηλεκτρονική φορολογική δήλωση έκανα».

Όσον αφορά στην απαγόρευση να δει το 15χρονο παιδί του που βρίσκεται με εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», ο 46χρονος είπε ότι «πήγα στο Παίδων αλλά δεν μου επέτρεψαν να δω το παιδί μου. Είναι εξοντωτικό. Ελπίζω να το τιμωρήσει ο κόσμος».

Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, είπε ότι «πολύ καλά έκανα τόσα χρόνια που τους γύρισα την πλάτη και το ίδιο αισθάνομαι και τώρα». Ο 46χρονος υποστήριξε, τέλος, ότι «δυστυχώς αυτή τη στιγμή πρέπει να κάνω έρανο για να πάρω κάρτα για το τηλέφωνό μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντιδήμαρχος Ερέτριας: Δεν είχαμε δει ποτέ το πρόσωπό του

Η αντιδήμαρχος Ερέτριας, Βούλα Αμερικάνου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, το πρωί της Πέμπτης (22/2), ανέφερε:

«Είμαστε μία νέα δημοτική αρχή, και μετά από έρευνα ανακαλύψαμε ότι δεν υπάρχει ο συγκεκριμένος υπάλληλος στον δήμο. Δεν είχαμε δει ποτέ το πρόσωπό του. Είχε έρθει με μετάταξη από τον δήμο Ηλιούπολης με νόμιμο τρόπο καθώς επικαλέστηκε λόγους υγείας και συγκεκριμένα λόγω κινητικότητας. Είχε δηλώσει τη διεύθυνσή του στον Ορωπό και ερχόταν κανονικά στη δουλειά. Μέχρι να ξεκινήσει ο COVID-19 ήταν κανονικά στην υπηρεσία του, αργότερα δούλευε εξ΄αποστάσεως. O τομέας που απασχολούνταν ήταν η καθαριότητα, απασχολούνταν ως εργάτης. Σίγουρα δε γίνεται να δουλεύει κάποιος στην καθαριότητα εξ’ αποστάσεως. Στη συνέχεια για λόγους υγείας ξεκίνησε να εργάζεται εξ ‘ αποστάσεως στο γραφείο κίνησης, δηλαδή έκανε κάποιες εργασίες που αφορούσαν τα πετρέλαια, τις κινήσεις των οχημάτων του δήμου. Δεν υπάρχει κάτι που να πιστοποιεί ότι εργαζόταν, αυτό θα το βρει η δικαιοσύνη.

Εμείς ως νέα διοίκηση δεν τον βρήκαμε ποτέ στην υπηρεσία. Από τις πρώτες ημέρες του ζήτησα τηλεφωνικώς να έχει φυσική παρουσία, μου είπε ότι δουλεύει με τηλεργασία. Έπειτα με εντολή Δημάρχου ξαναπήραμε τηλέφωνο και από τις πρώτες μέρες του Γενάρη προχωρήσαμε για το πειθαρχικό και όλες τις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος».

Ενώ, αντιπρόσωπος Αστυνομικών Αθήνας Ν. Ρήγας δήλωσε: «Ο συγκεκριμένος διώκεται στον βαθμό πλημμελήματος, εδώ υπάρχει ένα κοινωνικό θέμα, αφορά παιδιά, υπάρχει προκαταρκτική από την εισαγγελία σε εξέλιξη για να μιλήσει η μητέρα και να μάθουμε σε τι συνθήκες ζούσαν τα παιδιά Είναι ένα ζήτημα το οποίο θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, θα βρεθούν τα παιδιά, έχει διαταχθεί δικάσιμος τον Μάρτιο».

Αξιοσημείωτο είναι, πως παρά την άρνηση του για κάθε μορφής τεχνολογία, είχε έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στα social media.

Ο άνδρας αφού πήρε αναβολή από το δικαστήριο, για τις 4 Μαρτίου και αφέθηκε ελεύθερος, έσπευσε στο νοσοκομείο «Παίδων» που νοσηλεύεται ο 15χρονος γιός του, αλλά η αστυνομία δεν του επέτρεψε την είσοδο.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΧίλαρι Σουάνκ: Αποκάλυψε ότι ζούσε σε ένα αυτοκίνητο με τη μητέρα της πριν γίνει διάσημη
Επόμενο άρθροΗ 12αδα του Αταμάν – www.ertsports.gr