Μετά από έλεγχο στο Πανθεσσαλικό στάδιο για την διοργάνωση των αγώνων της ομάδας της Μαγνησίας, διαπιστώθηκε πως οι κάμερες ασφαλείας δεν είναι σε λειτουργία, μια ενέργεια που αναγκάζει την ομάδα του Χρήστου Κόντη να αγωνιστεί χωρίς κόσμο.

Μετά από έλεγχο της ΔΕΑΒ που πραγματοποιήθηκε στο “Πανθεσσαλικό” στάδιο για την αναμέτρηση του Βόλου με την Κηφισιά για την δεύτερη αγωνιστική των play-out της Super League, διαπιστώθηκε πως οι κάμερες του γηπέδου ήταν εκτός λειτουργίας.

Αυτό θα είναι το τρίτο ματς που θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο μετά από απόφαση της αρμόδιας αρχής καθώς είχαν προηγηθεί το Λαμία-ΑΕΚ και το Αστέρας Τρίπολης-Κηφισιά με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

“Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας ανακοινώνει ότι:

Α) Ενόψει της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Playoffs και Playouts 2023/2024 – Super League ελέγχθηκαν από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές και πληρούν τις προϋποθέσεις σύννομης λειτουργίας των καμερών τα εξής γήπεδα:

Playoffs 31/3/2024:

ΓΗΠΕΔΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ», για τον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ

ΓΗΠΕΔΟ «OPAP ARENA» για τον αγώνα ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΓΗΠΕΔΟ «ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ», για τον αγώνα ΑΡΗΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Playouts 30/3/2024:

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΕΡΡΩΝ, για τον αγώνα ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΓΗΠΕΔΟ «Θ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ», για τον αγώνα ΟΦΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ», για τον αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Β) Με την υπ΄ αριθμ. 10/27-03-2024 απόφασή της η ΔΕΑΒ επέβαλε τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής χωρίς την παρουσία θεατών του αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ, που πρόκειται να διεξαχθεί στο «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ» στις 30/3/2024, για το πρωτάθλημα της 2ης αγωνιστικής των Playout της Super League 2023/2024.

Διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή, τόσο κατά τον 1ο έλεγχο, όσο και κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε μετά την παρέλευση της προθεσμίας του 12ωρου, ότι δεν λειτουργούν σε αυτό οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της διάταξης της παρ. 6 του άρθρου 8 του ν. 5085/2024″.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟ «παλαιοχριστιανός» φτιάχνει κόμμα και «κατεβαίνει» στις εκλογές
Επόμενο άρθροSuper League: Κεκλεισμένων των θυρών το Βόλος-Κηφισιά