Επίθεση δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής, 5 Απριλίου, ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, Κώστας Γαργάλας, την ώρα που βρισκόταν στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Βόλου (ΔΕΥΑΜΒ). Μάλιστα, ο μασκοφόρος που εισέβαλε στο κτήριο και ξυλοκόπησε τον κ. Γαργάλα αποδείχθηκε πως είναι συνεργάτης του Αχιλλέα Μπέου.

Σύμφωνα με το magnesianews, ο μασκοφόρος πέταξε τον δημοτικό σύμβουλο στον τοίχο και άρχισε να τον χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο. Μετά την επίθεση επικράτησε πανδαιμόνιο, με τους δημοτικούς συμβούλους να κυνηγούν στις σκάλες τον δράστη για να τον πιάσουν. Όταν τον έπιασαν και του έβγαλαν τη μάσκα, αποκαλύφθηκε πως ήταν δημοτικός σύμβουλος του Αχιλλέα Μπέου και συγκεκριμένα ο Βασίλης Ζαχείλας, πρόεδρος του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Μαγνησίας (ΣΥΔΙΣΑ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ

Το ΚΚΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε η Κεντρική του Επιτροπή καταγγέλλει «τη βρόμικη, τραμπούκικη επίθεση μασκοφόρου εκλεγμένου με τη Δημοτική Αρχή Μπέου, σε βάρος του δημοτικού συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστα Γαργάλα».

«Είναι δεδομένο ότι αυτή η επίθεση σχετίζεται με τη δράση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Βόλο, και με την προσωπική συμβολή του Κώστα Γαργάλα, για την αποκάλυψη των αντιλαϊκών σχεδιασμών της πλειοψηφίας Μπέου, σε διαπλοκή με οικονομικά συμφέροντα, για τα “επενδυτικά τους σχέδια” στο Λιμάνι της πόλης και τον σταθμό αποθήκευσης – επαναεριοποίησης LNG, τις επικίνδυνες συνέπειές τους στην υγεία του λαού του Βόλου και στο περιβάλλον. Καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι η μαφιόζικη επίθεση πραγματοποιήθηκε μόλις δυο μέρες μετά την παρέμβαση του Κώστα Γαργάλα στη συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Λάρισα, με τη συμμετοχή φορέων και της Μαγνησίας, όπου κατήγγειλε τη δράση ενός “κουβαριού συμφερόντων” που λυμαίνονται την πόλη του Βόλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τραμπουκισμοί και οι μαφιόζικες επιθέσεις δεν τρομοκρατούν το ΚΚΕ, τα μέλη και τους φίλους του, αντίθετα επιβεβαιώνουν την ορθότητα της δράσης και των αποκαλύψεών του. Σε αυτό το δρόμο θα συνεχίσει το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση Βόλου, αντιπαλεύοντας την αντιλαϊκή πολιτική του αντιδραστικού δημάρχου και υπερασπίζοντας τις ανάγκες των πολλών κόντρα στα επιχειρηματικά συμφέροντα», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗ Έφες αγκάλιασε τη 10άδα και… πλήγωσε τη Φένερ
Επόμενο άρθροΠρεμιέρα με νίκη για την Εθνική