Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο του Βόλου πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι στελέχη του ΚΚΕ αλλά και πολίτες για την επίθεση που δέχτηκε ο δημοτικό σύμβουλος της κ. Κώστας Γαργάλα από τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου και πρόεδρο του ΣΥΔΙΣΑ Βασίλη Ζαχείλα.

Διαμαρτυρία του ΚΚΕ στο Δημαρχείο Βόλου για την επίθεση στον Κ. Γαργάλα

Μεταξύ των διαμαρτυρόμενων ήταν και ο βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ Βασίλης Μεταξάς ο οποίος με τη σειρά του καταδίκασε την επίθεση και τόνισε ότι το χέρι του κ. Ζαχείλα όπλισε η πολιτική της δημοτικής αρχής.

Διαμαρτυρία του ΚΚΕ στο Δημαρχείο Βόλου για την επίθεση στον Κ. ΓαργάλαΔιαμαρτυρία του ΚΚΕ στο Δημαρχείο Βόλου για την επίθεση στον Κ. Γαργάλα

Τα μέλη του ΚΚΕ φώναζαν συνθήματα όπως η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Ο επικεφαλής της ΛΑΣ στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου Απ. Ριζόπουλος κατήγγειλε τη δημοτική αρχή Βόλου για επιχείρηση τρομοκράτησης των συμβούλων που αγωνίζονται να αναδείξουν τα προβλήματα της πόλης και τις ευθύνες της, επισημαίνοντας ότι η σημερινή επίθεση αποτελεί συνέχεια της υβριστικής, χυδαίας και απειλητικής στάσης συνολικά της δημοτικής αρχής Βόλου και προσωπικά του Αχ. Μπέου.

Αυτή η στάση σήκωσε το χέρι του Βασίλη Ζαχείλα”, είπε ο κ. Ριζόπουλος και σχολιάζοντας την απουσία πολιτικών στελεχών του Δήμου από το Δημαρχείο την ώρα της διαμαρτυρίας, είπε ότι δεν τόλμησαν να είναι εκεί αλλά “λάκισαν”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑπάτη 600 εκατ. ευρώ εις βάρος του Ταμείου Ανάκαμψης
Επόμενο άρθροΘέλει να κρατήσει Σα Πίντο ο ΑΠΟΕΛ