Η καλοκαιρινή τουριστική περίοδος πλησιάζει και το θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των Βόρειων Σποράδων με την Θεσσαλονίκη επανέρχεται στο προσκήνιο.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως ενημερώνει ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Γιάννης Αναστασίου,την ερχόμενη Τετάρτη το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη, μετά από πρόταση της Περιφέρειας και των Δημάρχων Σκοπέλου και Αλοννήσου, με τον Υπουργό Ναυτιλίας Χ. Στυλιανίδη και τον αρμόδιο Γ.Γ του Υπουργείου κ. Κυριαζόπουλο για το ζήτημα της επαναδρομολόγησης του  πλοίου που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες.

Στην σύσκεψη έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι Υφυπουργοί και οι βουλευτές της Μαγνησίας, ενώ πολύ σημαντική είναι η υποστήριξη στο κοινό αίτημα των εκπροσώπων του νομού Μαγνησίας, του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Αγγελούδη.

Ο κ. Αγγελούδης, ζήτησε να παρέμβει στην συζήτηση διαδικτυακά  τονίζοντας στον αντιπεριφερειάρχη πόσο σημαντική θεωρεί και ίδιος την συνέχιση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης που συμβάλλει στην μεταφορά 25.000 επισκεπτών στα νησιά των Σποράδων κάθε καλοκαίρι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΒoλικάκης: «Η αδικία είναι μεγάλη αμαρτία»
Επόμενο άρθροΙταλία (29η αγωνιστική): Όλα για όλα η Σαλερνιτάνα