Ο απόλυτος σούπερ σταρ του παγκοσμίου μπέιζμπολ και πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον πλανήτη δήλωσε τη Δευτέρα (25/3) ότι έπεσε θύμα κλοπής από τον πρώην διερμηνέα του και τόνισε ότι ποτέ δεν είχε στοιχηματίσει ή πληρώσει εν γνώσει του κάποιον διοργανωτή στοιχημάτων.

Ο αστέρας των Λος Άντζελες Ντόντζερς, Σοχέι Οτάνι, παραχώρησε τις πρώτες του δημόσιες δηλώσεις από τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο με τα τυχερά παιχνίδια την περασμένη εβδομάδα. «Είμαι πολύ λυπημένος και σοκαρισμένος που κάποιος που εμπιστευόμουν το έκανε αυτό», είπε στους δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου στο “Dodger Stadium” για τον επί χρόνια διερμηνέα του Ιπέι Μιζουχάρα.

«Θέλω να καταστήσω σαφές ότι ποτέ δεν έχω στοιχηματίσει σε αθλήματα ή έχω στείλει ηθελημένα χρήματα σε bookmaker», πρόσθεσε αργότερα στη συνέντευξη Τύπου. «Για να συνοψίσω πώς αισθάνομαι αυτή τη στιγμή – είμαι πέρα για πέρα σοκαρισμένος, είναι πραγματικά δύσκολο να εκφράσω λεκτικά πώς αισθάνομαι σε αυτό το σημείο». Αυτές ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ιάπωνα αθλητή μετά την εμφάνιση των καταγγελιών για “μαζική κλοπή” κατά του Μιζουχάρα, που οδήγησε στην απόλυσή του από την ομάδα.

Ο Οτάνι εντάχθηκε στους Ντόντζερς τον περασμένο Δεκέμβριο αφού υπέγραψε δεκαετές συμβόλαιο αξίας 700 εκατομμυρίων δολαρίων. Η συγκεκριμένη συμφωνία ξεπερνάει κατά πολύ το μπέιζμπολ, μιας και είναι η μεγαλύτερη που έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία του παγκοσμίου αθλητισμού.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΛου: «Πιστεύω πως οι Κλίπερς είναι soft»
Επόμενο άρθροΟ «κομήτης του διαβόλου» πλησιάζει τη Γη και θα είναι ορατός με γυμνό μάτι