Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Άστον Βίλα με 4-1 και επανήλθε στις νίκες μετά την ισοπαλία με την Άρσεναλ και κοιτάζει προς την κορυφή.

To άστρο του Φιλ Φόντεν έλαμψε απόψε (4/4) στο “Etihad” του Μάντσεστερ. Ίσως ο κορυφαίος Άγγλος ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή, υπέγραψε με χατ-τρικ τον θρίαμβο της Σίτι με 4-1 επί της Άστον Βίλα. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έφτασε τα 14 γκολ στην Premier League και τα 21 συνολικά, στην μακράν πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του.

Η Βίλα προσπάθησε να αντιδράσει, ισοφάρισε με το νεαρό Κολομβιανό Τζον Ντουράν, αλλά ακολούθησαν τα τρία γκολ του Φόντεν σε διάστημα 25 λεπτών που έκριναν αυτήν την αναμέτρηση της 31ης αγωνιστικής.

Στην κορυφή ανέβηκε προσωρινά η Άρσεναλ, που επικράτησε εύκολα 2-0 της Λούτον. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο α΄ ημίχρονο και κομβικό ρόλο έπαιξε το αυτογκόλ του Ιάπωνα Νταϊκι Χασιόκα στο 44΄. Μετά από αυτό, ήταν αδύνατο για τους φιλοξενούμενους να αντιδράσουν και να διεκδικήσουν κάτι καλό στο “Εμιρεϊτς“.

Το πιθανότερο για τους “κανονιέρηδες” είναι να απολαύσουν τη μοναξιά της κορυφής μόνο για 24 ώρες, αφού το βράδυ της Πέμπτης η Λίβερπουλ υποδέχεται την ουραγό και καταδικασμένη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟ Εμπαμπέ στέλνει την Παρί στο ραντεβού με τη Λυών
Επόμενο άρθροΝέα Υόρκη: Κρατούμενοι ζητούν να τους επιτραπεί να παρακολουθήσουν την ολική έκλειψη ηλίου