Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντες τόνισε πως οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να επανέλθουν στα προημιτελικά του Champions League έπειτα από δύο χρόνια, ενώ στάθηκε στην αλλαγή προπονητή της Νάπολι (ανέλαβε ο Φραντσέσκο Καλτσόνα στη θέση του Βάλτερ Ματσάρι), που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό και το δικό του πλάνο αναχαίτισης των περσινών πρωταθλητών Ιταλίας.

«Θέλουμε να φτάσουμε στα προημιτελικά, έχουμε τις προϋποθέσεις για να κάνουμε μεγάλο παιχνίδι και πρέπει να “μιλήσουμε” στο γήπεδο. Η Νάπολι άλλαξε προπονητή με… εντυπωσιακό τρόπο και θα έχουν σίγουρα τους λόγους τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για έναν προπονητή που έχει δουλέψει ήδη εκεί. Δεν είναι εύκολο να προετοιμάσουμε το ματς με αυτή την αλλαγή προπονητή αλλά θα πρέπει να δείξουμε προσωπικότητα, σε άμυνα και επίθεση, επειδή θα παίξουμε κόντρα στους πρωταθλητές Ιταλίας. Οι Πολιτάνο, Όσιμεν και Κβαρατσχέλια συνθέτουν μία μεγάλη επίθεση, είναι παίκτες πρώτου επιπέδου» τόνισε αρχικά ο Τσάβι και πρόσθεσε:

«Θα είναι 50-50 το ζευγάρι. Εμείς πήραμε την LaLiga και εκείνοι το σκουντέτο, η σεζόν μας όπως η δική τους είναι περίεργη. Εμείς δεν παίζουμε για να… κλείνουμε στόματα, αλλά για τους οπαδούς κι όποιον θέλει να πηγαίνει καλά ο σύλλογος. Δεν υπογράφουμε για την ισοπαλία.

Την Τετάρτη δεν θα εστιάζουμε στην κριτική ή στις αδικίες αλλά στα προημιτελικά, έναν στόχο που δεν πετυχαίνουμε εδώ και δύο χρόνια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΝετανιάχου: Το Ισραήλ δεν θα πληρώσει οποιοδήποτε τίμημα για την απελευθέρωση ομήρων που κρατά η Χαμάς
Επόμενο άρθροΙταλία: Στο τραπέζι της G7 το ενδεχόμενο αυστηροποίησης των κυρώσεων κατά της Ρωσίας