Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, κατέφυγε η 19χρονη κοπέλα που εξαναγκάστηκε σε διακοπή της κύησής της και ξυλοκοπήθηκε όπως κατήγγειλε από τον 27χρονο σύντροφο της προκειμένου να αποβάλλει, υποβάλλοντας μήνυση κατά συγκεκριμένων προσώπων τους  οποίους καταγγέλλει ότι της πρόσφεραν χρήματα για να την εξαγοράσουν προκειμένου να αποσύρει την αρχική της καταγγελία. Η 19χρονη κοπέλα συνοδευόμενη από την μητέρα της, υπέβαλλαν αμφότερες την παραπάνω μήνυση για ποινικά αδικήματα που τελέστηκαν εις βάρος τους από τους μηνυόμενους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα τόσο η μητέρα όσο και η γιαγιά της 19χρονης, οι οποίες είχαν κατηγορηθεί από την άλλη πλευρά ως δήθεν υπέυθυνες για την διακοπή τηςς κυήσεως της νεαρής κοπέλας, αναμένεται να περάσουν στην αντεπίθεση καταθέτοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία που αποδεικνύουν την μη εμπλοκή τους στην υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά της η δικηγόρος της 19χρονης κοπέλας, Γιάννα Παναγοπούλου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση, για την εν λόγω υπόθεση:

«Ορισμένοι νομίζουν ότι με απειλές και με δόλιο τρόπο προσφέροντας χρήματα θα καταφέρουν να εξαγοράσουν την νεαρή κοπέλα και την οικογένειά της και μάλιστα ότι θα καταφέρουν να την εξαναγκάσουν αφενός να ανακαλέσει την καταγγελία της και αφετέρου με αθέμιτα μέσα προσπαθούν να κλονίσουν την αξιοπιστία της ιδίας και των οικείων της με ψευδή στοιχεία. Πλανώνται οικτρά! Να είναι βέβαιοι ότι θα μας βρουν απέναντι τους στα Δικαστήρια. Η νεαρή κοπέλα και η μητέρα της υπέβαλαν ήδη μήνυση Ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ζακύνθου εναντίον συγκεκριμένων προσώπων για ποινικά αδικήματα που τελέστηκαν εις βάρος τους εισφέροντας στη Δικαιοσύνη συγκεκριμένα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του κοριτσιού δέχονται απίστευτες πιέσεις, απειλές και βίαιες συμπεριφορές από συγκεκριμένα άτομα του περιβάλλοντος του κατηγορουμένου για να αποσύρουν την καταγγελία εις βάρος του. Δεν θα αφήσουμε κανέναν με αξιόποινη συμπεριφορά που να μην τον οδηγήσουμε στη Δικαιοσύνη ώστε να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Επιπλέον έχουμε εντολή να κινηθούμε νομικά  και με μηνύσεις και με αγωγές αποζημιώσεως κατά όλων αυτών των προσώπων που με περισσή θρασύτητα και μάλιστα δείχνοντας το πρόσωπό τους στα ΜΜΕ και προβαίνοντας σε δημόσιες τοποθετήσεις στοχοποιούν ευθέως τη γιαγιά ή την μητέρα της κοπέλας ως δήθεν δράστιδες της διακοπής κυήσεως της νεαρής κοπέλας».

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σοκ στην Ζάκυνθο για τον 27χρονο που ξυλοκόπησε την σύντροφό του και της προκάλεσε χημική αποβολή

Ζάκυνθος: Τη Δευτέρα απολογείται ο 27χρονος που κατηγορείται ότι διέκοψε βίαια την κύηση της συντρόφου του

Σοκ στη Ζάκυνθο: 27χρονος προκάλεσε με βία τη διακοπή κύησης της 19χρονης φίλης του

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθρο“Λύγισε” την Ελευθερούπολη ο Μίλωνας
Επόμενο άρθροΡάσταβατς: «Μας αφήνει γλυκόπικρη γεύση το αποτέλεσμα»