Μία πολύ σοβαρή εξέλιξη, η οποία αφορά σε τροποποίηση κανονισμών, επιφύλαξε η Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων-μελών της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Και αυτό γιατί, από την αγωνιστική περίοδο 2025-26, κάθε ομάδα θα μπορεί να έχει στη σύνθεση των αγώνων της μόνο έναν ξένο αθλητή (κι αντίστοιχα μία ξένη αθλήτρια), από τους δύο που ισχύει σήμερα. Από εκεί και πέρα, υποχρεωτικά θα παρατάσσει δύο αθλητές/τριες με δικαίωμα συμμετοχής στις εθνικές ομάδες.

Επίσης, στις πολύ σημαντικές αποφάσεις της Γ.Σ. συμπεριλαμβάνεται το ότι αλλάζει το φορμάτ των πλέι οφ και πλέον θα μετρούν τα αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας των διασυλλογικών πρωταθλημάτων. Επιπρόσθετα, για τη συγκρότηση των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων στις κορυφαίες διοργανώσεις θα λαμβάνονται υπόψη έστω κατά το ήμισυ (στο σύνολο των αθλητών στις αποστολές) οι θέσεις στους διεθνείς πίνακες αξιολόγησης, ενώ διαγράφηκαν με άμεση ισχύ 15 σωματεία-μέλη, λόγω μη εγγραφής τους στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.//A.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροSin Boy: Η πρώτη ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο μετά την άγρια επίθεση
Επόμενο άρθροΟριστικά εκτός J2US ο Γιάννης Ξανθόπουλος – Ποιος γίνεται coach της Δώρας Παντέλη