Μήνυση και αγωγή κατά της βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενας Ακρίτα, κατέθεσε η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη, τονίζοντας πως ό,τι αναφέρει στην ανάρτησή της η κ. Ακρίτα είναι συκοφαντικό και μηνύσιμο.

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, είχε προαναγγείλει την προσφυγή της κ. Γκραμπόφσκι -Μητσοτάκη στη δικαιοσύνη για την ανάρτηση της κ. Ακρίτα, ενώ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με προσωπική του ανάρτηση ζήτησε «να αφήσουν τη σύζυγό του έξω από την πολιτική αντιπαράθεση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά της η Έλενα Ακρίτα προχώρησε σε νέα ανάρτηση στα social media, αναφέροντας ότι δεν θα κάνει το «χατίρι» στον κ. Μητσοτάκη που «προσπαθεί, όπως κάνει πάντα, να στρέψει την πολιτική ατζέντα από το έγκλημα των Τεμπών», ενώ καλεί την κυβέρνηση να αποφασίσει εάν «η επίθεση είναι πολιτική ή προσωπική».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

«Και κάτι τελευταίο για τη μήνυση. Επειδή δεν πρόκειται να κάνω το χατίρι του κ. Μητσοτάκη που προσπαθεί, όπως κάνει πάντα, να στρέψει την πολιτική ατζέντα από το έγκλημα των Τεμπών, να βάλω τα πράγματα στη θέση τους και δεν θα επανέλθω αν δεν προκληθώ.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, με τη συγκάλυψη, τις υποκλοπές, τις κλοπές προσωπικών δεδομένων και τα σκανδαλα της πιο διεφθαρμένης κυβέρνησης από την Μεταπολίτευση και μετά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάμε λοιπόν.

Στο ΒΗΜΑ και στην ΕΣΤΙΑ θα κάνετε μήνυση ή μπα;

Ζήτησα αμέσως άρση ασυλίας. Ο Καραμανλής πότε θα ζητήσει;

Αφού το θέμα είναι «οικογενειακό» κι όχι πολιτικό, γιατί ανακοινώνει το πρωθυπουργικό γραφείο τη μήνυση και όχι ο δικηγόρος της κ. Μητσοτάκη; Γιατί δεν βγαίνει μπροστά ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί αλλά βάζει μπροστά τον άντρα της;

Κατάχρηση εξουσίας λέγεται αυτό αλλά δεν το μάθατε από μένα.

Ή η «επίθεση» είναι πολιτική, ή είναι προσωπική. Αποφασίστε.

Είστε και άσχετοι, μόνο σεξισμός δεν είναι αυτό. Θα ήταν αν σχολίαζα το φύλο, την ηλικία, την εμφάνιση. Αντίθετα, θέτω μόνο πολιτικά ερωτήματα: τα 40 ακίνητα, το σπίτι του Βολταίρου, το κοινό #νοτ πόθεν έσχες.

Έχω τα έγγραφα που αποδεικνύουν πώς αποκτήθηκε και το τελευταίο τούβλο που έχω στην κατοχή μου.

Εσείς για τα 40 ακίνητα;

Πρέπει να επαναφέρουμε για τα πολιτικά πρόσωπα το Πόθεν και να μην κρυβόμαστε πίσω από το Έσχες.

Θα έρθει και ο πρωθυπουργός μάρτυρας. Καλώς να ορίσει. Θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον η παρουσία του, άλλωστε καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Ή μήπως όχι;

Όταν έρθει η υπόθεση στα δικαστήρια, μην αρχίσετε να ζητάτε τη μια αναβολή μετά την άλλη. Να βγουν όλα στο φως.

Αυτά και τέλος. Εμείς στον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούμε όταν η χώρα μας βυθίζεται στη διαπλοκή, στη συγκάλυψη εγκλημάτων, στη φτώχεια στην ανέχεια και στην απελπισία.

Και αυτό θα πράξουμε. Δεν θα σάς αφήσουμε σε χλωρό κλαρί».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟ Παυλίδης… έπιασε τον Εμπαπέ στην 2η θέση των κορυφαίων σκόρερ της Ευρώπης
Επόμενο άρθροΝΒΑ: Χωρίς τον Λίλαρντ κόντρα στους Ουίζαρντς οι Μπακς