Έγιναν γνωστά τα ονόματα των διαιτητών που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της εμβόλιμης 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, με δύο ξένους και έναν Έλληνα να ορίζονται.

Ο Κλαούντιο Περέιρα της Β’ κατηγορίας της UEFA ορίστηκε στο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος δεν έχει ξανασφυρίξει αγώνα ελληνικής ομάδας. Βοηθοί του είναι οι συμπατριώτες του Ριμπέιρο Πέντρο και Κόστα Τιάγκο. VAR θα είναι ο Φάμπιο Μέλο με AVAR τον Κωνσταντίνο Ψαρρή.

Στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” ορίστηκε ο Γάλλος Ερίκ Βατελιέ, επίσης Β’ κατηγορίας της UEFA, για το Ολυμπιακός-Άρης. Ούτε ο συγκεκριμένος έχει σφυρίξει αγώνα ελληνικής ομάδας. Βοηθοί του είναι οι Χικάμ Ζακράμ και Αλέξις Ογκέρ, ενώ VAR θα είναι ο Μπενουά Μιλό, με AVAR τον Πολυχρόνη Κωστάρα.

Τέλος, στην Τούμπα και το ΠΑΟΚ-Λαμία ορίστηκε ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, με βοηθούς τους Θεόφιλο Μωυσιάδη, Χρήστο Κορώνα. VAR ορίστηκε ο Σπύρος Ζαμπαλάς με AVAR τον Γιώργο Στεφανή.//Α.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗ δημόσια οδοντιατρική δαπάνη στην Ελλάδα αγγίζει το… 0% ως ποσοστό της συνολικής οδοντιατρικής δαπάνης
Επόμενο άρθροΤο δικαστήριο απέρριψε τα ελαφρυντικά για Μίχο και μητέρα 12χρονης