Μέσα σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνάντηση των παικτών, της τεχνικής ηγεσίας και των παραγόντων της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη. Την ίδια στιγμή που “τρέχει” ο νέος μεταγραφικός σχεδιασμός.

Το βράδυ της Πέμπτης (3/4) άπαντες στον Μίλωνα έδωσαν ραντεβού σε παραλιακό ξενοδοχείο για τελευταία φορά, αποχαιρετώντας μια εξαιρετική χρονιά, τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη.

Τρεις μέρες μετά τον τελικό του Κυπέλλου, σύσσωμη η τεχνική και διοικητική ηγεσία, μαζί με όλους τους παίκτες, είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν στιγμές της χρονιάς που πέρασε, να κάνουν τα μελλοντικά σχέδια αλλά και να αποχαιρετήσουν παίκτες που έχουν υπογράψει σε άλλους συλλόγους.

Μεταξύ, άλλων, ξεχώρισε η ομιλία του προέδρου κ. Ταρνατόρου ο οποίος αναφέρθηκε στις επιτυχίες που είχε η ομάδα με πολύ περισσότερα από όσα προσδοκούσε ο ίδιος. Μάλιστα, είπε ότι ουδέποτε είχε σκεφτεί τέτοια κατορθώματα, όταν σχεδίαζε την ομάδα, την οποία χαρακτήρισε ως “dream team”.

Γι’ αυτό υπήρχε και σχετικό μπλουζάκι που φόρεσαν όλοι οι παίκτες ως αναμνηστικό της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα, τα προημιτελικά του CEV Cup και φυσικά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λάρισα.

Με τις εξελίξεις να τρέχουν σχετικά με τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς, ο Γιορντάνοφ ακόμα δεν έχει αποφασίσει εάν θα συνεχίσει να αγωνίζεται ή εάν θα κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο Μολίνα, αναχωρεί για άλλες πολιτείες, με δεδομένο ότι βρήκε πολύ καλό συμβόλαιο στην Παρί για την επόμενη χρονιά, ενώ φεύγει σήμερα (3/4) για Ινδονησία όπου για τους επόμενους τρεις μήνες θα παίξει σε ομάδα του πρωταθλήματος με εξαιρετικές απολαβές!

Ο Μίλωνας βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση καλού πασαδόρου για να καλύψει το κενό του Χερ που συμφώνησε με τη γαλλική Ναρμπόν. Άγνωστο παραμένει το μέλλον του Ουκρανού Πολουγιάν με τον ίδιο να θέλει να μείνει στην ομάδα.

Ο Χανδρινός πλέον είναι παίκτης του Παναθηναϊκού, με τον Νανόπουλο να μένει στο Μίλωνα με αναβαθμισμένο ρόλο βασικού ακραίου. Ερωτηματικό σχετικά με τους δύο κεντρικούς, τόσο για τον Μπάση όσο και για τον Χαραλαμπίδη, οπότε μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ξεκαθαρίσει το πλάνο της ομάδας.

Ακούστε τις δηλώσεις του Μπόγιαν Γιορντάνοφ:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθρο1 στα 5 ηλεκτρικά που πουλήθηκαν στην Ευρώπη, φτιάχτηκε στην Κίνα – Είναι Κινέζικα όμως;
Επόμενο άρθροΟ Ντόναλντ Σάδερλαντ θα κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά του