Η Νιούκαστλ ψάχνει πάντα για μια εναλλακτική λύση για τον Σάντρο Τονάλι, ο οποίος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό δέκα μηνών για τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο με τον παράνομο στοιχηματισμό.

Ο 23χρονος διεθνής μέσος της Νιούκαστλ είναι από τον περασμένο Οκτώβριο εκτός γηπέδων, θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν στην Premier League και ο Εντι Χάου ψάχνει για μια ακόμη λύση στο χώρο του κέντρου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Goal» ο Εντι Χάου είχε εισηγηθεί τη λύση του Σκοτ ΜακΤόμινεϊ και η ομάδα της βόρειας Αγγλίας πρόσφερε 40 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» απάντησαν αρνητικά.

Ετσι η ομάδα της βόρειας Αγγλίας στράφηκε στη Σαουδική Αραβία και στην Αλ Χιλάλ ζητώντας το δανεισμό του Ρούμπεν Νέβες για έξι μήνες. Ο Πορτογάλος χαφ όμως αποφάσισε να μην επιστρέψει στην Premier League, όπου αγωνιζόταν έως το περασμένο καλοκαίρι στη Γουλβς.

Πλέον ο Χάου εισηγήθηκε την απόκτηση του Ματίας Σούλε, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στη Φροζινόνε από τη Γιουβέντους, σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα «Calciomercato». Ο 20χρονος Αργεντινός άσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Premier League.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜε επιτυχία η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στην διεθνή έκθεση Olio Capitale 2024
Επόμενο άρθροΚαιρός: Πού θα βρέξει σήμερα – Η πρόγνωση για την 25η Μαρτίου