Η Τσέλσι πήρε επική νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-3, ενώ βρέθηκε να προηγείται με 2-0, αλλά οι “μπέμπηδες” είχαν την λύση για να γυρίσουν το ματς αλλά ο Άγγλος έρχεται για να τα ανατρέψει όλα.

Η Τσέλσι μπήκε με το δεξί στην αναμέτρηση και προηγήθηκε με τον γκολ του Γκάλαχερ στο 4ο λεπτό, με τους παίκτες της Γιουνάιτεντ να μην είναι σε καλή κατάσταση κοιτώντας τους “μπλε” να ελέγχουν πλήρως τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο 19ο λεπτό ο Πάλμερ σκόραρε από τα 11 μέτρα από πέναλτι που έκανε ο Άντονι για να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων.

Στο πρώτο μέρος έγινε και η αντεπίθεση της Γιουνάιτεντ, καθώς ο Γκαρνάτσο μείωσε στο 34′ και ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε το 2-2 πέντε λεπτά μετά, για να φέρει την πλήρη ισοπαλία στην αναμέτρηση, εκμεταλλευόμενη τα λάθη του Καϊσέδο. Στο δεύτερο μέρος ο Αργεντινός έκανε το 3-2 για να βάλει σε ρόλο οδηγού την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ, με αποτέλεσμα να μην έχει σωστές ανασταλτικές λειτουργίες στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού.

Η Τσέλσι κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και από τα δεξιά χτύπησε στον Νταλότ ο οποίος έκανε πέναλτι στις καθυστερήσεις για να το μετατρέψει σε γκολ ο Πάλμερ και να σώσει την παρτίδα για τους γηπεδούχους. Εκεί δεν τελείωσε τίποτα, καθώς στην επόμενη φάση έγινε αντεπίθεση και στο 100′ ο Πάλμερ χάρισε την νίκη στην ομάδα του για το τελικό 4-3 της Τσέλσι επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤηλεδιάσκεψη Χρυσοχοΐδη με 2.500 αστυνομικούς την Παρασκευή για την ενδοοικογενειακή βία
Επόμενο άρθροΤο πανόραμα της Euroleague – Zougla