Ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης αιφνιδίασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στον Καναδά και κατήγγειλε την ελληνική κυβέρνηση για τη στάση της απέναντι στους ισραηλινούς βομβαρδισμούς που πλήττουν την Γάζα και τους δεκάδες χιλιάδες νεκρούς Παλαιστίνιους αμάχους.

Βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει την ακτιβίστρια να ρωτάει: «Είστε ο κ. Μητσοτάκης;». Και μετά την καταφατική απάντηση συνέχισε: «Είστε συνένοχος στη γενοκτονία των Παλαιστινίων». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντά: «Είστε σοβαρή;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ακτιβίστρια τον ρώτησε τότε γιατί δεν ζητά κατάπαυση του πυρός. «14.000 παιδιά από την Παλαιστίνη έχουν σκοτωθεί» και άρχισε να του φωνάζει, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να της απευθύνεται με έντονη ενόχληση και να της λέει ότι έχει πράγματι ζητήσει κατάπαυση του πυρός.

«Τι παραπάνω κάνετε; Γιατί δεν εφαρμόζετε κυρώσεις στο Ισραήλ; 14.000 παιδιά από την Παλαιστίνη έχουν σκοτωθεί. 40.000 Παλαιστίνιοι είναι νεκροί. Εμπάργκο όπλων! Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος» συνέχιζε να του φωνάζει, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απομακρύνεται χωρίς να απαντά.



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗ αύξηση του κατώτατου μισθού… στα βράχια της ακρίβειας
Επόμενο άρθροΔημήτρης Λάλος & Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Είναι ζευγάρι και στη ζωή;