Την Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Υποστήριξης Στρατού, στο Γουδί, επισκέφθηκε σήμερα ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Ιωάννης Κεφαλογιάννης, όπου ενημερώθηκε για την αποστολή, την οργάνωση, το έργο και τις τρέχουσες δραστηριότητες της ΑΣΔΥΣ και περιηγήθηκε στο Κινητό Αναπτυσσόμενο Σύστημα Γραφείου, το οποίο συνδράμει στην Πολιτική Προστασία μέσω της διοίκησης Φυσικών Καταστροφών, καθώς μέσα από αυτό συντονίζονται τα τμήματα που διατίθενται στις πληγείσες περιοχές.

Επίσης ενημερώθηκε στο Κέντρο Επιχειρήσεων Εκτάκτων Αναγκών (ΚΕΠΙΧΕΑ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Κεφαλογιάννης εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του για τον υψηλό επαγγελματισμό και την άρτια εξειδικευμένη κατάρτισή του προσωπικού της ΑΣΔΥΣ «που συμβάλλει στην παραγωγή ιατροφαρμακευτικού και αμυντικού υλικού για την υποστήριξη του Στρατού Ξηράς» και παράλληλα «αποτελεί πυλώνα παρέμβασης στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, συνδράμοντας στην Πολιτική Προστασία και αποδεικνύοντας έμπρακτα το έντονο κοινωνικό πρόσημο των Ενόπλων Δυνάμεων».

Τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευε ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης και υποδέχθηκε ο διοικητής της ΑΣΔΥΣ, αντιστράτηγος Δημήτριος Μπολομύτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟλυμπιακός: Δεν προπονήθηκαν Λαρεντζάκης και Ουίλιαμς-Γκος
Επόμενο άρθροΜε προβλήματα η αποστολή του ΠΑΣ