Με νέα ανάρτηση στο Facebook η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ‘Ελενα Ακρίτα, δίνει συνέχεια στην κόντρα της με τον υπουργό Υγείας ‘Αδωνι Γεωργιάδη.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

“Α, και κύριε Αδωνι Γεωργιάδη όχι νταηλικια σε μένα. Το ότι είμαι βουλευτής δε σημαίνει ότι θα μασάω τα λόγια μου. Kάθε φορά που με πιάνεις στο στόμα σου, θα θυμίζω στον ελληνικό λαό τα αίσχη που έλεγες για τον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν γίνεις ακραιφνής ΝΔκράτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

🔺Ένα:
«Αν (Κυριάκο) είσαι βαθύπλουτος γόνος, μπορείς να έχεις πολλές φιλοσοφικές ανησυχίες. Προφανώς ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που δεν χρειάστηκαν να εργάζονται ποτέ στη ζωή τους».

🔺Δύο.
Ειρωνικά και με αναφορά στο σκάνδαλο Siemens: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αυτός ο σπουδαίος κοινοβουλευτικός άντρας, είναι ένας άνθρωπος που εκπροσωπεί μια οικογένεια που τόσα προσέφερε στον τόπο, χωρίς ποτέ να ακουστεί οποιαδήποτε εμπλοκή της σε οποιαδήποτε σχέση με εταιρία ιδιωτική ή άλλη, πάντα πληρώνοντας από την τσέπη τους, με την περιουσία τους να καταστρέφεται από την εμπλοκή τους στην πολιτική».

Στο τέλος έσκασες στα γέλια: «ΤΑ ΛΕΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

🔺Τρία.
«Οποιος ψηφίσει ΠΑΣΟΚ ή Ν.Δ. νομιμοποιεί την κλοπή του δημόσιου χρήματος. Τα κόμματα αυτά τα δυο είναι και κλέφτες και ψεύτες».

🔺Τέσσερα.
«Το σύνθημα της Ν.Δ. ήταν “σεμνά και ταπεινά”. Τώρα άλλαξε και είναι “σεμνά και μετρητά”».

🔺Πέντε
«Οχι λύσεις λαϊκίστικες, τύπου Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά λύσεις πραγματικές».

Θέλεις κι άλλα; Be my guest.

Εντιτ. Και με αποκαλείς κι αισχρή. Εσύ εμένα. Που πήρα το μέρος σου όταν κάποιοι καταπιάστηκαν με την προσωπική σου ζωή. Έγραψα ότι αυτή δεν αφορά κανέναν μας κι ότι πρέπει να σε κρίνουμε μόνο ως πολιτικο. Και με πήρατε τηλεφωνο με τη συζυγο σου να μ’ ευχαριστήσετε. Ποιος είναι ο αισχρός, αλήθεια;”

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗ Τόμοβα το πρώτο εμπόδιο για την Σάκκαρη
Επόμενο άρθροΆγιοι Ανάργυροι: 39χρονος σκότωσε την 28χρονη σύντροφό του λίγα μέτρα από το αστυνομικό τμήμα