Ο Μπενζαμίν Παβάρ εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην Ιντερ, προερχόμενος από την Μπάγερν Μονάχου. Και σχεδόν αμέσως, έγινε αναπόσπαστο μέρος της αμυντικής τριπλέτας του Σιμόνε Ιντζάγκι, καθώς προσαρμόσθηκε πολύ γρήγορα στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Με 26 αγώνες την εφετινή σεζόν, ο Παβάρ είναι αναντικατάστατος στους «νερατζούρι, ενώ το συμβόλαιο του, λήγει το 2028. και απαντώντας σχετικά με το τι σκέπτεται για το μέλλον, ο 27χρονος Γάλλος αμυντικός, επεσήμανε, μιλώντας στο «Téléfoot»:

«Εφυγα από την Γερμανία για να παίξω κεντρικός αμυντικός, εδώ στην Ίντερ. Το κάνω και θέλω να έχω την ευκαιρία να κληθώ στην εθνική ομάδα γι’ αυτήν την θέση. Φαντάζομαι τον εαυτό μου στο Μιλάνο για πολλά χρόνια. Στην Ίντερ βελτιώθηκα ως παίκτης και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, βρήκα μια υπέροχη χώρα με απίστευτους φιλάθλους. Υπάρχει ζεστασιά και υποστήριξη στην Ιταλία. Είναι υπέροχο να παίζεις εδώ. Για το σκουντέτο; Λέω ναι…».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροO Δημήτρης Καταλειφός διαβάζει το πρώτο θεατρικό έργο που ανέβηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά – Δείτε το βίντεο
Επόμενο άρθροΔέσποινα Βανδή: Tο δαχτυλίδι στο βίντεο με τον Βασίλη Μπισμπίκη που φούντωσε τις φήμες περί αρραβώνα του ζευγαριού